waar ben je naar op zoek?

werken op ade: een danservaring buiten de dansvloer

Stel je eens voor: de pulserende beats van je favoriete DJ’s vullen de lucht, duizenden mensen dansen en lachen om je heen, en de energie is voelbaar. Welkom bij ADE, waar muziek en passie samenkomen om een van ‘s werelds meest legendarische elektronische muziekfestivals te creëren. 

Bij ADE draait alles om muziek, dans en grenzeloos plezier, maar er is zoveel meer aan de hand dan wat je op de dansvloer ziet. Als je altijd al hebt gedroomd van een carrière in de muziekindustrie en je passie voor evenement wilt omzetten in een opwindende baan, dan is werken op ADE een ervaring die je niet mag missen. Het is een kans om te ontdekken wat er nodig is om een van ‘s werelds grootste elektronische muziekfestivals tot leven te brengen.

fotograaf Mark Vermeule

ade vacatures

Op ADE zijn er talloze functies die een essentiële rol spelen in het creëren van het ultieme muzikale spektakel. Of je nu een passie hebt voor biertappen, gastvrijheid of hoofdrekenen, dan is er een functie die perfect bij jouw talenten en interesses past. 

Check hier de actuele ADE vacatures en solliciteer direct op de functie die jou aanspreekt.

Staan er op dit moment (nog) geen ADE vacatures open? Maak dan een vacature alert aan, zodat jij altijd als eerste op de hoogte gehouden wordt!

waarom werken op ade?

Wist je dat er achter dit spektakel een hele wereld schuilt die nog ontdekt moet worden? We zetten graag een paar redenen op een rijtje waarom werken op ADE een kans van onschatbare waarde is:

 1. werken op ADE betekent dat je midden in de muzikale magie staat. Je bent omringd door getalenteerde artiesten en gelijkgestemde muziekliefhebbers. Je krijgt de kans om nieuwe muziek te ontdekken, liveoptredens bij te wonen en de energie te voelen die alleen een live-evenement kan bieden. En het mooiste van alles? Je kunt dit allemaal doen, terwijl je ervoor betaald krijgt

 2. werken met vrienden zorgt voor een extra plezierige dimensie aan deze ervaring. Samen lachen, dansen en genieten van het festival creëert blijvende herinneringen en een nog specialere ervaring

 3. werken op ADE is meer dan alleen een baan; het is een levenservaring. Je maakt herinneringen die een leven lang meegaan en je deelt vreugde met collega’s en vrienden 

werken op ade via randstad: hoe werkt het?

Het proces om te werken op ADE via Randstad is eenvoudig en duidelijk. Na het vinden van de vacature die bij je past, kun je eenvoudig online solliciteren. Zorg ervoor dat je jouw motivatie en ervaring duidelijk vermeldt, zodat we een goed beeld krijgen van jou als potentiële kandidaat. Als jouw sollicitatie wordt goedgekeurd, nodigen we je uit voor een persoonlijk gesprek waarin we je meer informatie geven over de functie en de verwachtingen. Daarna is het tijd om je voor te bereiden op een onvergetelijk avontuur op ADE!

het feest kan beginnen!

Het is nooit te vroeg om je dromen na te jagen en je passie te volgen. Werken op ADE biedt je de mogelijkheid om een onvergetelijke danservaring te beleven buiten de dansvloer. Dus, waar wacht je nog op? Pak je kans en wie weet sta jij dit jaar in het hart van de muziek, omringd door de pulserende energie van ADE! Check hier alle ADE vacatures.

ade line-up

Ben jij ook zo nieuwsgierig naar wat de line-up van ADE is dit jaar? Zodra deze bekend is, zullen we deze hieronder met delen! 

Staan er op dit moment (nog) geen ADE vacatures open? Maak dan een vacature alert alert aan, zodat jij altijd als eerste op de hoogte gehouden wordt! 

veelgestelde vragen over werken op ade

 • wat is ade?

  ADE staat voor het Amsterdam Dance Event! Het is hét grootste elektronische muziekfestival en conferentie ter wereld dat elk jaar plaatsvindt in Amsterdam. Het is een mekka voor muziekliefhebbers, DJ’s, producers en professionals uit de muziekindustrie die samenkomen om te feesten, te netwerken en te genieten van de beste beats op aarde! 

  >> alle ade vacatures

 • waarom werken op ade?

  Werken op ADE is als dansen in de hemel van elektronische muziek! Je bent omringd door de coolste mensen uit de industrie en de grootste namen in de DJ-wereld. Het is een geweldige kans om je passie voor muziek te combineren met je werk. Daarnaast krijg je een uniek kijkje achter de schermen van dit epische festival en draag je bij aan de magie die duizenden mensen van over de hele wereld samenbrengt.

  >> alle ade vacatures

 • wat voor functies zijn er voor werken op ade?

  Bij ADE zijn er een breed scala aan functies beschikbaar voor degenen die willen bijdragen aan het succes van het evenement. Bij Randstad kun je werken als barmedewerker, kassamedewerker of als hospitality medewerker. Met deze verschillende functies is er voor iedereen wel een rol te vinden om bij te dragen aan het succes van ADE en om samen te genieten van het grootste elektronische muziekfeest ter wereld! 

  >> alle ade vacatures

 • hoe zorg ik ervoor dat ik kom te werken op ade?
  • een leuke vacature gevonden? Voldoe je aan de eisen voor de vacature? Mooi dan zien we graag je sollicitatie tegemoet. Je kan solliciteren door op de sollicitatiebutton online te klikken. Denk daarbij aan een korte motivatie en een cv dat netjes up-to-date is
  • voorbeelden uit de praktijk maken je sollicitatie sterker. Ze kunnen ook ter ondersteuning dienen bij de eisen waar je aan moet voldoen. 
  • zorg ervoor dat je er verzorgd en representatief uitziet. Dus geen kleren met scheuren of te uitdagende kleding. Ongeïnteresseerd kauwgom kauwen is ook uit den boze
  • lees ook eens de do’s en don’ts tijdens het voeren van (telefonische) sollicitatiegesprekken
 • wat is de line-up van ade 2024?

  Ben jij ook zo nieuwsgierig naar wat de line-up is van ADE dit jaar? Zodra deze bekend is, zullen we deze hieronder met delen! 

  Staan er op dit moment (nog) geen ADE vacatures open? Maak dan een vacature alert alert aan, zodat jij altijd als eerste op de hoogte gehouden wordt!