werken op lowlands: een unieke ervaring

Stel je eens voor: werken op het grootste muziekfestival van Nederland, omringd door enthousiaste mensen en de beste muziek die er te vinden is. Dankzij Randstad kun jij deel uitmaken van het team dat dit evenement mogelijk maakt. Lowlands biedt een breed scala aan vacatures, van barpersoneel en kassamedewerkers tot logistiek personeel en artiesten begeleiders. Bekijk in deze blog wat er nog allemaal mogelijk is en hoe het is om te werken op Lowlands.

Er is voor ieder wat wils, ongeacht je ervaring of interessegebied. Werken op Lowlands via Randstad betekent dat je deel uitmaakt van een professioneel team en tegelijkertijd geniet van het festival zelf. Het is een unieke kans om jezelf onder te dompelen in de festivalervaring terwijl je werkt op een van de meest spraakmakende evenementen van het jaar.

lowlands vacatures

Ben je enthousiast geworden en wil je graag werken op Lowlands? Bij Randstad hebben we een breed scala aan vacatures beschikbaar, zodat je een functie kunt vinden die perfect bij jou past. Of je nu wilt werken achter de schermen, zoals bij de opbouw en afbraak van podia, of juist wilt schitteren voor het publiek van achter de bar, er zijn talloze mogelijkheden om jouw passie en vaardigheden te benutten.

Check hier de actuele Lowlands vacatures en solliciteer direct op de functie die jou aanspreekt. Maar wees er snel bij, want de vraag naar Lowlands vacatures is groot!

Staan er op dit moment (nog) geen Lowlands vacatures open? Maak dan hier een vacature alert aan, zodat jij altijd als eerste op de hoogte gehouden wordt! 

waarom werken op lowlands?

Werken op Lowlands biedt talloze voordelen. We zetten deze graag even voor je op een rijtje:

 1. ten eerste is er de ongeëvenaarde festivalsfeer die overal te voelen is. Je werkt zij aan zij met gelijkgestemde mensen die allemaal een passie hebben voor muziek en cultuur
 2. bovendien is Lowlands niet alleen muziek, maar ook kunst, theater, comedy en nog veel meer. Je krijgt de kans om onderdeel te zijn van een creatieve omgeving die je inspireert en motiveert
 3. daarnaast biedt werken op Lowlands ook praktische voordelen. Je krijgt niet alleen een uniek kijkje achter de schermen van een groot evenement, maar je krijgt ook de kans om je professionele netwerk uit te breiden en waardevolle werkervaring op te doen
 4. last, but not least: je krijgt betaald voor je inzet, zodat je naast het genieten van het festival ook financieel beloond wordt

werken op lowlands via randstad: hoe werkt het?

Het proces om te werken op Lowlands via Randstad is eenvoudig en duidelijk. Na het vinden van de vacature die bij je past, kun je eenvoudig online solliciteren. Zorg ervoor dat je jouw motivatie en ervaring duidelijk vermeldt, zodat we een goed beeld krijgen van jou als potentiële kandidaat. Als je sollicitatie wordt goedgekeurd, nodigen we je uit voor een persoonlijk gesprek waarin we je meer informatie geven over de functie en de verwachtingen. Daarna is het tijd om je voor te bereiden op een onvergetelijk avontuur op Lowlands!

mis deze kans niet!

Als muziekliefhebber en festivalganger is werken op Lowlands een ervaring die je niet wilt missen. Het is een kans om deel uit te maken van een uniek evenement, je passie te volgen en nieuwe mensen te ontmoeten die dezelfde liefde voor muziek en cultuur delen. Met Randstad als je partner kun je rekenen op professionele begeleiding en een onvergetelijke ervaring. Aarzel niet langer en bekijk vandaag nog de Lowlands vacatures op onze website. Werken op Lowlands is jouw kans om je droomjob te verwezenlijken en een onvergetelijke zomer te beleven!

Staan er op dit moment (nog) geen Lowlands vacatures open? Maak dan hier een vacature alert aan, zodat jij altijd als eerste op de hoogte gehouden wordt! 

veelgestelde vragen over werken op lowlands

 • wat is lowlands?

  Lowlands is een jaarlijks terugkerend muziekfestival in Nederland dat bekend staat om zijn diverse line-up, kunstzinnige activiteiten en levendige sfeer.

  >> alle lowlands vacatures

 • waarom werken op lowlands?

  Werken op Lowlands is een onvergetelijke ervaring! Ten eerste, je bent omringd door een geweldige sfeer vol muziek, kunst en enthousiaste mensen. Het is als werken op een magisch festival vol energie en creativiteit. Daarnaast krijg je de kans om achter de schermen te kijken en een bijdrage te leveren aan het soepele verloop van dit gigantische evenement. En niet te vergeten, je maakt deel uit van een te gek team van gelijkgestemde festival liefhebbers!

  >> alle lowlands vacatures

 • wat voor functies zijn er voor werken op lowlands?

  Op Lowlands zijn er diverse functies beschikbaar, dus er is voor ieder wat wils! Denk aan festivalmedewerkers die helpen bij de opbouw en afbouw van podia en tenten, cateringmedewerkers die zorgen voor het heerlijke eten en drinken, beveiligingsmedewerkers om alles veilig te houden, en EHBO-teams voor het bieden van eerste hulp aan festivalgangers. Daarnaast zijn er ook mensen die verantwoordelijk zijn voor de kunstinstallaties en decoraties die het festival zo uniek maken. Kortom, er zijn ontelbare functies waar je je passie en talent kunt inzetten om Lowlands tot een succes te maken!

  >> alle lowlands vacatures

 • hoe zorg ik ervoor dat ik kom te werken op lowlands?
  • een leuke vacature gevonden? Voldoe je aan de eisen voor de vacature? Mooi dan zien we graag je sollicitatie tegemoet. Je kan solliciteren door op de sollicitatiebutton online te klikken. Denk daarbij aan een korte motivatie en een cv dat netjes up-to-date is
  • voorbeelden uit de praktijk maken je sollicitatie sterker. Ze kunnen ook ter ondersteuning dienen bij de eisen waar je aan moet voldoen. 
  • zorg ervoor dat je er verzorgd en representatief uitziet. Dus geen kleren met scheuren of te uitdagende kleding. Ongeïnteresseerd kauwgom kauwen is ook uit den boze
  • lees ook eens de do’s en don’ts tijdens het voeren van (telefonische) sollicitatiegesprekken