werken op de nijmeegse vierdaagse

Stel je voor: werken bij een internationaal bekend wandelevenement, omringd door duizenden enthousiaste deelnemers en bezoekers uit allerlei landen. Dit evenement is veel meer dan een wandeltocht en wordt ook wel carnaval aan de Waal genoemd. 

Met Randstad krijg je de kans om in het hart van deze feestweek te staan. Van ondersteuning bij start- en finishlijnen tot het helpen in de logistiek en het bieden van gastvrijheid in een van de vele standjes. Ontdek hier alle mogelijkheden. Er is voor iedereen wel een passende rol, ongeacht je ervaring of interesse.

waarom werken op de nijmeegse vierdaagse?

De Nijmeegse Vierdaagse is meer dan alleen een wandelevenement; het is een viering van doorzettingsvermogen en internationale vriendschap. Je werkt zij aan zij met mensen die een passie delen voor wandelen en vooral gezelligheid. Daarnaast is de Vierdaagse een samenkomst van landen en culturen en biedt jou de kans om met mensen van over de hele wereld dit feest mee te maken. Samen zorgen we ervoor dat wandelaars en bezoekers met een goed gevoel en gladiolen over de finish komen. 

Naast de gezelligheid zijn er nog meer voordelen verbonden aan het werken tijdens de Vierdaagse. Je doet waardevolle ervaring op in het werken op grote evenementen, breidt je professionele netwerk uit en ontvangt een goed salaris.

werken op de nijmeegse vierdaagse via randstad: hoe werkt het?

Solliciteren is eenvoudig: vind de functie die bij je past en meld je online aan. Zorg dat je motivatie en ervaring goed naar voren komen in je sollicitatie. Na goedkeuring van je sollicitatie nodigen we je uit voor een gesprek om alles door te nemen. Daarna ben je klaar voor een onvergetelijke ervaring tijdens de Nijmeegse Vierdaagse!

mis deze unieke kans niet!

Als je van wandelen houdt en graag deel uitmaakt van een internationaal evenement, dan is werken op de Nijmeegse Vierdaagse de perfecte gelegenheid. Met begeleiding van Randstad verzeker je jezelf van een onvergetelijke ervaring. Dit is je kans om te werken tijdens een uniek evenement en een onvergetelijke zomer te beleven! Wacht niet langer en check vandaag nog de Nijmeegse Vierdaagse vacatures of maak een vacature alert aan!

nijmeegse vierdaagse vacatures

Ben je enthousiast geworden en wil je deel uitmaken van dit unieke evenement? Werken bij de Nijmeegse Vierdaagse kan in verschillende functies. Op deze manier kun jij kiezen voor een functie die echt bij jou past, fijn toch?

Of je nu wilt helpen langs de wandelroutes, zoals bij de verzorgingsposten, of actief wilt zijn in het contact met de wandelaars bij de start, er zijn genoeg mogelijkheden om jouw vaardigheden in te zetten. Kijk snel op ons jobboard voor alle Nijmeegse Vierdaagse vacatures en solliciteer direct op de functie die jou aanspreekt. Maar wacht niet te lang, want de plekken vullen snel!

Staan er op dit moment (nog) geen Nijmeegse Vierdaagse vacatures open? Maak dan hier een vacature alert aan, zodat jij altijd als eerste op de hoogte gehouden wordt!

vind jouw perfecte rol

 • runner
  Je hebt wandelaars en je hebt hardlopers. Als runner ben je verantwoordelijk voor de bevoorrading van onder andere koelkasten en biertanks. Door jouw efficiënte en georganiseerde karakter staat de bar en dus het feest nooit stil.
 • logistiek medewerker
  Samen met de runner ben je als logistiek medewerker verantwoordelijk voor het uitleveren van drank, eten of bandjes in de verschillende standjes. In een week vol feestende mensen misschien wel de belangrijkste baan van Nijmegen.
 • medewerker algemene dienst 
  Het is geen één-daagse maar een vierdaagse. Het is daarom ook belangrijk dat na een feest alles weer netjes en schoon is voor de volgende dag. Als medewerker algemene dienst is dit je verantwoordelijkheid. Zo kan iedereen de volgende dag weer fris en fruitig verder. 
 • gastvrouw/heer v.i.p. tent
  Met jouw klantvriendelijke en servicegerichte instelling weet jij het iedereen naar de zin te maken. Net als bij de wandeltocht zijn er uiteenlopende gasten tijdens dit evenement. Bereid je voor op luxe ontvangsten, maar dans ook mee met de polonaise.

> bekijk hier alle Nijmeegse Vierdaagse vacatures

veelgestelde vragen

 • wat is de nijmeegse vierdaagse?

  De Nijmeegse Vierdaagse is een groot wandelfeest in Nederland, waar mensen van over de hele wereld aan meedoen. Vier dagen lang lopen de deelnemers verschillende afstanden door de mooie omgeving van Nijmegen. Het is niet alleen een sportieve uitdaging, maar ook een gezellige tijd waarin je nieuwe vrienden kunt maken en verschillende culturen kunt ontmoeten. Iedereen moedigt elkaar aan en aan het einde krijgen de wandelaars mooie bloemen. Het is echt een bijzondere ervaring die mensen samenbrengt!

  > bekijk hier alle Nijmeegse Vierdaagse vacatures

 • waarom werken op de nijmeegse vierdaagse?

  De Nijmeegse Vierdaagse is echt een feestje! Het is niet alleen een kans om je support te tonen aan de wandelaars, maar ook om nieuwe internationale vrienden te maken. Iedereen deelt een liefde voor wandelen en gezelligheid.

  Je doet ook waardevolle ervaring op in het werken op grote evenementen en verbetert je professionele netwerk, allemaal terwijl je ook nog goed verdient. Samen maken we er een onvergetelijke tijd van, met een glimlach en gladiolen aan de finish!

  > bekijk hier alle Nijmeegse Vierdaagse vacatures

 • wat voor functies zijn er voor werken op de nijmeegse vierdaagse?

  Bij de Nijmeegse Vierdaagse zijn er verschillende functies beschikbaar die graag het evenement van dichtbij willen meemaken. Via Randstad kun je werken als runner, logistiek medewerker, medewerker algemene dienst en als gastvrouw/heer in de V.I.P. tent. Voor ieder wat wils, fijn toch? 

  > bekijk hier alle Nijmeegse Vierdaagse vacatures

 • hoe zorg ik ervoor dat ik kom te werken op de nijmeegse vierdaagse?
  • een leuke vacature gevonden? Voldoe je aan de eisen voor de vacature? Mooi dan zien we graag je sollicitatie tegemoet. Je kan solliciteren door op de sollicitatiebutton online te klikken. Denk daarbij aan een korte motivatie en een cv dat netjes up-to-date is
  • voorbeelden uit de praktijk maken je sollicitatie sterker. Ze kunnen ook ter ondersteuning dienen bij de eisen waar je aan moet voldoen. 
  • zorg ervoor dat je er verzorgd en representatief uitziet. Dus geen kleren met scheuren of te uitdagende kleding. Ongeïnteresseerd kauwgom kauwen is ook uit den boze
  • lees ook eens de do’s en don’ts tijdens het voeren van (telefonische) sollicitatiegesprekken