Randstad biedt in samenwerking met de NCOI verkorte opleidingen aan voor een tweedegraads bevoegdheid in de vakken Nederlands, Engels en wiskunde. Om werk en leren te combineren verzorgen wij gedurende de opleiding een werkplek bij een school uit ons uitgebreide netwerk. Daarnaast bieden wij ook een traineeship aan, waarin je in twee jaar tijd op drie verschillende scholen werkt. Samen met je intercedent bepaal je welke scholen dat gaan worden. Om de week op vrijdag volg je met je mede-trainees een workshop, bedrijfsbezoek of kennissessie. Nieuwsgierig geworden? Lees dan snel verder!

opleidingen in het onderwijs

  • tweedegraads bevoegdheid of pedagogisch didactisch getuigschrift

    Heb jij een lesbevoegdheid voor een vak waar momenteel niet zoveel werk in te vinden is? Of heb je een pabo bevoegdheid, en denk je aan overstappen naar het mbo of voortgezet onderwijs? Randstad Vakschool biedt in samenwerking met de NCOI jou de mogelijkheid tot het behalen van een Pedagogisch Didactisch Getuigschrift (PDG), zodat jij je in maximaal twee jaar kunt omscholen tot docent Nederlands, Engels of wiskunde. Om werk en leren te combineren verzorgen wij gedurende de opleiding een werkplek, zodat je het geleerde ook direct in de praktijk kunt toepassen!

    Wil jij graag de opleiding volgen? Lees alles over de opleiding en meld je aan.

  • traineeship in het onderwijs

    Je hebt een eerste- of tweedegraads bevoegdheid, een pabo-diploma of zit in de laatste fase van je lerarenopleiding. De beste docent in je vak worden is niet je enige ambitie, je wilt ook graag een ondernemende docent worden. Iemand die op school meepraat en meebeslist over onderwijsvernieuwing. Het Randstad TOPklas traineeship is speciaal voor docenten die meer uit zichzelf en hun vak willen halen. Tijdens het traineeship TOPklas leer je naast ondernemend denken ook jezelf goed kennen. Je krijgt feedback van coaches, experts uit het bedrijfsleven en van je mede-trainees. Op die manier haal je alles uit jezelf om te bereiken wat je wilt in het onderwijs.

    Wil je graag het traineeship volgen? Lees hier alles over het traineeship en meld je aan.