De veranderingen in de wereld gaan in een razend tempo. Dat vraagt een scherpe blik op de toekomst. Waar beweegt de sector zich heen? Welke consequenties heeft dat voor mijn bedrijf? Welke beweging moet ik maken om mee te kunnen? Wat betekent dit voor mijn mensen? Voor mijn winstgevendheid?

Randstad heeft als marktleider een brede blik op de ontwikkelingen van de arbeidsmarkt. Samen met jou zoeken we als partners van elkaar naar de antwoorden die je nodig hebt. We kijken niet alleen naar het werk van vandaag, maar ook dat van morgen. Passen je medewerkers daar nog bij?

Kunnen we hen laten groeien? Met Randstad opleidingen en trainingen bieden we bijvoorbeeld coaching aan, het volgen van een vakopleiding en het doen van (online) cursussen. Dit om medewerkers langer inzetbaar te houden: ofwel in hun huidige functie, ofwel in een functie elders binnen het bedrijf.

Als partner stellen we soms vragen die schuren. We zijn kritisch. Met als doel jouw bedrijf nog beter te maken. Jouw mensen te laten ontwikkelen. Wij streven naar de best mogelijke oplossing. We zullen altijd met voorstellen komen. Gevraagd en ongevraagd. Wij zijn liever proactief dan reactief.