hoe ben je terechtgekomen bij ceva logistics via randstad?

Ik ben begonnen met een opleiding bij CIOS. Deze opleiding heb ik toen niet afgemaakt en via een kennis ben ik voor een tijdje in de bouw beland. Vervolgens heb ik een tijdje thuis gezeten en me echt afgevraagd, wat wil ik nu gaan doen..? Via Randstad ben ik toentertijd bij een project in Etten-Leur beland. Dit project liep bijna af toen Fati, medewerker van Randstad, mij het voorstel deed te gaan werken bij CEVA in Oud-Gastel.

Bij CEVA Logistics ben ik begonnen als orderpicker. Ik had toen totaal geen ervaring in de logistiek. Mijn toenmalige leidinggevende zag dat ik meer kon en omdat ik ook meer wilde heb ik trainingen gevolgd om ook op andere logistieke processen te werken. Daarna volgde de kans om als 'key user' mee te werken aan de opstart van een nieuwe klant in Oud-Gastel. Hier kreeg ik energie van! Met een projectteam heel het warehouse inrichten en klaarmaken voor de start. De volgende stap begon toen mijn leidinggevende voor mijn vakantie bij me langskwam met stof om over na te denken: "ik wil je graag een aanbod doen om warehouse team leider te worden". Iets wat ik niet direct zag aankomen. Ik heb hier veel kansen gekregen om verder door te groeien en deze ook aangenomen. Zo begon mijn carriere bij CEVA Logistics.

wat zijn je dagelijkse werkzaamheden bij ceva logistics?

Momenteel ben ik warehouse supervisor. In mijn huidige rol stuur ik een team aan. Momenteel zijn dit 40 man, 2 teamleiders en een admin team. Het doel van mijn functie is om ervoor te zorgen dat alle binnenkomende goederen op tijd opgeslagen worden en alle orders op tijd de deur uit gaan. Verder zorg ik ervoor dat de eisen van de klant altijd gehaald worden. En een belangrijke taak is ervoor zorgen dat het hele team het naar z'n zin heeft en goed presteert! 

hoe ziet jouw gemiddelde dag er dan uit? Neem ons eens mee.

In de logistiek werken we in meerdere ploegen. Vandaag besteld is ook vandaag geleverd. Als ik in de ochtenploeg werk, start ik mijn dag door door te kijken naar de hoeveelheid binnen gekomen orders vanuit de online winkels. Daarbij moet ik kijken of ik met mijn team in staat ben om alle orders op tijd te verwerken. We beginnen de ochtend vervolgens met zijn allen met een gezamelijke dagstart van een half uur. Een belangrijk gedeelte van de dag! Hier bespreek ik de prioriteiten en help ik medewerkers met het oplossen van problemen.

We besteden binnen CEVA veel aandacht aan proactieve veiligheid. Het is belangrijk iedereen te motiveren, scherp te zetten en gezamelijk van start te gaan! En dan... is iedere dag weer anders. De ene dag heb je weer andere meetings dan de andere dag. Het mooie van supervisor zijn is dat je invloed hebt in de beslissingen die genomen worden. 

"Bij CEVA Logistics vinden ze het belangrijk dat je jouw talenten blijft ontwikkelen en stimuleren ze je hier ook verder in te groeien". 

wat vind je de leukste aspecten van je functie?

Het leukste aan mijn functie is dat ik echt met een team werk, het teamwork. Samen klaren we de klus. En dat gevoel als je vrijdagavond naar huis gaat, dat het toch allemaal weer mooi gelukt is. Je hebt er samen voor gewerkt en kan echt genieten van je weekend! Wat ook leuk is, is dat ik mensen een contract kan aanbieden. Uitzendkrachten die goed presteren en goed werken mooie ontwikkelstappen maken en een loopbaan krijgen binnen CEVA.

en wat maakt het voor jou dan zo leuk om te werken in deze functie bij ceva logistics? 

CEVA is een professionele logistieke partij. Het is gewoon heel goed georganiseerd en alles wordt goed opgepakt. De professionaliteit, geordendheid en structuur is heel belangrijk voor me. Ik heb bij bedrijven gewerkt waar dat anders is. Ook hebben ze goede CAO voorwaarden en zorgen ze goed voor hun medewerkers. 2 jaar geleden is er bijvoorbeeld CEVA Fit ingezet. Dit is een project om te zorgen dat medewerkers fit zijn. Zo hebben we de CEVA Fit challenge op de werkvloer in Roosendaal. Je kunt per dag een halfuurtje fietsen op de crosstrainer. Get fit and get paid. Leuk toch! 

wat waren voor jou de voordelen om te werken in de logistiek via randstad?

Ik had altijd goed contact met mijn contactpersonen. Er waren gewoon nooit problemen. Mijn salaris werd netjes op tijd uitbetaald en als ik iets wilde bespreken kon ik ze gewoon opbellen. Ze stonden altijd voor me klaar. 

waarom zou je de logistiek aanraden aan anderen?

Ik heb zo veel kansen gekregen in de logistiek. Een doorgroei van orderpicker naar warehouse supervisor, dat had ik nooit gedacht! Het stukje werk in mijn leven is daarbij ook geheel veranderd. Bij mijn functie assistent supervisor, werd ik deel van het project. Ik wilde gewoon zo graag dat het slaagde. Je ziet het echt als je eigen project, in plaats van werk waarbij je inklokt. Wanneer ik dit mensen eerder hoorde zeggen geloofde ik ze nooit, maar ik ervaar het nu gewoon zelf. En dat gun ik iedereen. De logistiek is heel verassend! 

> naar alle logistieke vacatures

veelgestelde vragen