Voor Jacobs Douwe Egberts zijn diversiteit en inclusiviteit erg belangrijk. Ze omschrijven diversiteit en inclusiviteit dan ook als het volgende; diversiteit is een kracht die bijdraagt aan innovatie en groei, en inclusiviteit gaat om het creëren van een cultuur waarin elke medewerker zich gewaardeerd voelt. Klinkt goed, toch? De diversiteit en inclusiviteit acties bij Jacobs Douwe Egberts omvatten onder andere:

  • het waarborgen van gelijke kansen bij werving en beloning;

  • trainingen en programma’s implementeren om bewustzijn te vergroten over inclusieve praktijken;

  • iedereen met open armen ontvangen;

  • een goede teamspirit;

  • en het verminderen van vooroordelen.

hoe doet jacobs douwe egberts dat?

Oke, dit bedrijf vindt diversiteit en inclusiviteit erg belangrijk. Maar hoe voeren ze dit uit en zie je dit terug in dagelijks werk? Dit heeft alles te maken met leiderschap. Leiderschap speelt bij Jacobs Douwe Egberts namelijk een cruciale rol in het bevorderen van diversiteit en inclusiviteit. Zo investeren ze in leiderschapstrainingen die gericht zijn op het creëren van een inclusieve cultuur.

JDE managers worden aangemoedigd om een open gesprek te voeren met het team, de verschillende talenten van de werknemers te erkennen, en de werknemers te ondersteunen in hun carrièreontwikkelingen. Hierin spelen gelijke kansen natuurlijk een belangrijke rol, ongeacht achtergrond, gender, etniciteit of andere kenmerken. Daarnaast werkt het bedrijf hard aan het verbinden van hun werknemers. Dit doen ze door het organiseren van evenementen, teambuilding activiteiten en nog veel meer. Fijn he?

inzetten voor rechtvaardigheid en diversiteit

Ook ondersteunt Jacobs Douwe Egberts organisaties die zich inzetten voor sociale rechtvaardigheid en diversiteit, en stimuleren ze werknemers om vrijwilligerswerk te doen in gemeenschappen over de hele wereld. Erg mooi om iets terug te geven!

ontwikkeling en doorgroeien

Naast het stimuleren van diversiteit en inclusiviteit op de werkvloer, gelooft Jacobs Douwe Egberts ook in het blijven ontwikkelen van vaardigheden, en doorgroeien waar mogelijk. En zo denken wij er bij Randstad precies hetzelfde over! Daarom kun je via Randstad of Jacobs Douwe Egberts het beste uit jezelf halen met onze opleidingen en trainingen. Hiermee kan je doorgroeien en doorleren. Weten wat we allemaal te bieden hebben? Bekijk hier onze opleidingen!

Bij Jacobs Douwe Egberts werken zowel flexwerkers via Randstad als vaste medewerkers. Ondanks dat werknemers verschillende contracten hebben, worden ze allemaal hetzelfde behandeld. Iedereen voert uiteindelijk hetzelfde werk uit, flex of vast.

met open armen ontvangen

Iedereen wordt bij Jacobs Douwe Egberts met open armen ontvangen, ongeacht achtergrond, gender, vast of flex, fulltime of parttime. Het maakt niet uit. Er wordt gekeken naar ieders talent. Want alleen zo kom je tot de beste samenwerking. Zo heerst er een goede teamspirit met onder andere:

  • ambitieuze en hardwerkende professionals;

  • een passie voor koffie;

  • en een team dat je aanmoedigd om je te ontwikkelen.

Is werken bij Jacobs Douwe Egberts iets voor jou? Bekijk dan snel alle vacatures!