DIEMEN, 17 april 2018 - Dominique Hermans is benoemd tot algemeen directeur van Randstad Nederland. Zij volgt Reiant Mulder op. Werner Klaassen volgt Dominique Hermans op als algemeen directeur van Tempo-Team.

Dominique Hermans is haar Randstad-carrière in 2001 begonnen als branchemanager en werd later regiomanager in België. Daarna was Dominique ruim acht jaar Chief Operations Officer en ruim een jaar algemeen directeur van Tempo-Team België. Sinds januari 2015 is Dominique werkzaam als algemeen directeur van Tempo-Team Nederland.

Werner Klaassen is in 1997 begonnen als intercedent in Zeeland en is daarna binnen de organisatie van Randstad Nederland doorgegroeid naar de functie van regiodirecteur. Sinds januari 2015 is Werner werkzaam bij Tempo-Team in de functie van operationeel directeur en is hij verantwoordelijk voor Tempo-Team Uitzenden en onder andere Werving & Selectie, Payrolling en Participatie.

Reiant Mulder verlaat Randstad na ruim 14 jaar. Chris Heutink, Lid Raad van Bestuur Randstad en CEO Randstad Groep Nederland: “Ik wil Reiant bedanken voor al zijn inspanningen. Hij heeft als programmamanager en algemeen directeur bij I-bridge en daarna als algemeen directeur van Randstad Nederland een belangrijke rol gespeeld bij de digitalisering van werkprocessen en de ontwikkeling en implementatie van ‘Human Forward’ in Nederland, de nieuwe positionering van Randstad.”