vacatures thuiszorg

Verzorgende IG met vaste uren

 • Groningen
 • € 15,76 - 20,81 per uur
 • 24 - 36 uur, 3 - 5 dagen p.w.
 • HAVO/VWO

... dat ze zich op hun gemak voelen. Daarnaast ga je als verzorgende IG verpleegtechnische handelingen uitvoeren, zoals het toedienen van medicatie en het verzorgen van wonden. Jouw uitdaging is daarbij bewoners zo lang mogelijk in hun eigen leefomgeving te laten wonen.Waar ligt jouw voorkeur om zorg te verlenen? Je kunt bij onze opdrachtgever kiezen uit de thuiszorg of werken in een verzorgingshuis ...

bekijk vacature

verzorgende IG, Randstad Zorg

 • Emmen
 • € 15,76 - 20,81 per uur
 • 8 - 32 uur, 1 - 5 dagen p.w.
 • HAVO/VWO
 • Randstad Zorg

... . Je gaat aan de slag in omgeving Emmen. Werk je graag op een afdeling voor mensen met dementie? Of krijg je meer energie van het werken met cliënten die een somatische hulpvraag hebben? Werk je graag afwisselend in een verpleeghuis en daarnaast in de thuiszorg? Het kan bij ons allemaal! Het werken op een afdeling betekent samenwerken met je collega’s. Gezellig, toch?Met jouw wensen ...

bekijk vacature

wat doe je precies in de thuiszorg?

Als je werkt in de thuiszorg, verzorg je mensen die dat zelf niet kunnen doen. Dit kunnen ouderen of hulpbehoevenden zijn, maar ook een gezin met een baby. Als je werkt in de thuiszorg biedt je hulp bij het douchen, opstaan of eten. En dat doe je in hun eigen huis. 

Ontdek wat Randstad zorg voor jou kan betekenen: werken in de zorg of opleidingen en trainingen in de zorg.

welke beroepen zijn er in de thuiszorg?

Als helpende plus in de thuiszorg help je hulpbehoevenden bij dagelijkse taken zoals opstaan, wassen maar ook bij het aanbrengen van een katheter of stoma. Door jouw hulp kunnen mensen in hun  eigen vertrouwde thuisomgeving wonen. 

Een verzorgende IG verzorg je niet alleen hulpbehoevenden, je ondersteunt je cliënten, verricht verpleegkundige werkzaamheden, helpt bij het huishouden en onderhoud contact met familie. Je hebt veel persoonlijk contact met je cliënten, en verzorgt ze in hun eigen huis. 

Als wijkverpleegkundige bied je zorg in je eigen buurt. Je komt bij mensen thuis en biedt de zorg die je cliënt nodig heeft. Wassen, omkleden en medicijnen geven? Je helpt mensen deur tot deur aan een glimlach. 

wat zijn mooie organisaties in de thuiszorg?

Cordaan is een grote zorgorganisatie in de regio Amsterdam. Bij Cordaan ondersteun en begeleid je mensen met verschillende beperkingen. Samen tover je elke dag een glimlach op het gezicht van de cliënt. 

Benieuwd naar alle topwerkgevers? Bekijk hier waar je als zorgprofessional kan werken.   

andere topwerkgevers in de zorg

wat verdien je in de thuiszorg? 

Het gemiddelde salaris van een helpende plus in de thuiszorg is 2.286,- euro bruto per maand op basis van 36 uur. Een verzorgende ig verdient gemiddeld 2.530,- euro bruto  per maand op basis van 36 uur. 

Start je met werken in de thuiszorg? Als helpende plus word je meestal ingedeeld in schaal 30. Een verzorgende ig word je meestal ingeschaald in schaal 35. 

Je salaris in de thuiszorg wordt bepaald aan de hand van salarisschalen, zoals die zijn vastgesteld in de cao. Meestal hoef je dus niet te onderhandelen over je loon. Salarisschalen zijn gebaseerd op je werkervaring, leeftijd en prestaties.

Meer weten over je salaris in de thuiszorg? Doe dan de salarischeck

wat zijn de salarisschalen in de thuiszorg? 

De thuiszorg valt onder de verpleeg, verzorgingshuizen, thuis en jeugdgezondheidszorg (VVT). Zie hieronder welke salarisschalen deze heeft. 

schaal 5 (16-21 jaar): €570-1654 schaal 45: €2693-3264
schaal 10 (16 - 20 jaar): €1578-1712 schaal 50: €2762-3708
schaal 15 (vanaf 21 jaar): €1774-2206 schaal 55: €2900-4162
schaal 20: €1857-2345 schaal 60: €3195-4744
schaal 25: €1903-2481 schaal 65: €4010-5585
schaal 30: €1903-2555 schaal 70: €4744-6740
schaal 35: €2008-2693 schaal 75: €5443-8147
schaal 40: €2133-2971 Schaal 80: €6390-9526

bron: fnv.nl

wat staat er in de thuiszorg cao? (H3)

In de thuiszorg cao ( (collectieve arbeidsovereenkomst staan alle afspraken die de vakbond heeft gemaakt voor iedereen die werkt in de thuiszorg. Dit zijn afspraken over je loon, werktijden, toeslagen, vakantie, scholing en pensioen. Dankzij de cao in de thuiszorg heb je meer vakantiedagen, regelmatig een loonsverhoging, toeslag voor overwerk en doorbetaling bij ziekte. 

veel gestelde vragen over werken in de thuiszorg

 • heb ik een opleiding nodig om te werken in de thuiszorg?

  Om in de thuiszorg te werken heb je een zorgopleiding nodig. Een voorbeeld is de mbo-opleiding helpende plus of verzorgende ig. Wanneer je wilt weten of je in aanmerking komt voor een baan kun je altijd contact met ons opnemen. De contactgegevens vind je in de vacature. 

  Ook kan je kijken naar onze zorgopleidingen. Hiermee ga je tegelijkertijd leren en werken in de zorg. Ontdek alle opleidingen in de zorg

 • wat is belangrijk in de thuiszorg?

  In de thuiszorg is het belangrijk dat je respectvol omgaat met hulpbehoevenden. Je verzorgt en helpt mensen tenslotte in hun eigen huis. Dit vraagt om de nodige respect en liefde. Je komt namelijk dichtbij deze mensen te staan. Daarom ben je naast verzorger ook een luisterend oor en begripvol. Lees hier meer over werken in de thuiszorg of bekijk meteen alle thuiszorg vacatures. 

 • wat doe je in de thuiszorg?

  Wassen, aankleden, eten geven en in het huishouden helpen. Werken in de thuiszorg betekent dat je hulpbehoevenden zoals ouderen helpt bij de dagelijkse bezigheden. Daarnaast voer je verpleegkundige handelingen zoals het toedienen van medicatie. Je komt bij mensen thuis langs. Door jouw hulp kunnen deze mensen in hun eigen vertrouwde woonomgeving blijven. Naast verzorgen ben je een belangrijk aanspreekpunt voor deze mensen. Je biedt een luisterend oor en signaleert problemen. Wil je mensen thuis verzorgen? Ga dan met ons in gesprek over de vacature in de thuiszorg die past bij jou.

 • vast of flexibel werken in de thuiszorg?

  Werken in de thuiszorg kan zowel flexibel als vast. Op basis van jouw voorkeur, wensen en behoeften helpen we jou aan een flexibele of vaste baan.

  Flexibel werken in de thuiszorg betekent dat jij zelf bepaalt wanneer en hoeveel uur jij werkt. Dit betekent dat wij samen kijken naar passende opdrachten of diensten in de thuiszorg.

  Werk jij liever op een vaste locatie met vaste uren, dan kijken wij samen welke vacature in de thuiszorg past bij jou.

  Of je nu op zoek bent naar tijdelijk of vast werk, flexibele werktijden, parttime of fulltime werk in de zorg: er is altijd een thuiszorg vacature die past bij jou. Binnen Randstad Zorg maken wij onderscheid in type banen. Er zijn 4 types:

  • uitzendkracht

  Als uitzendkracht werk je op basis van een nulurencontract en geef je zelf jouw beschikbaarheid aan en zullen wij op basis van jouw beschikbaarheid kijken naar leuke diensten. Interessant als jij flexibel wilt werken in de thuiszorg.

  • zzp

  Als zzp’er in de zorg heb je veel vrijheid. Je bepaalt zelf de richting en tijdsindeling en kan zorgen voor afwisseling van opdrachten. Een ander groot voordeel voor zzp’ers in de zorg is dat zorg verleend kan worden op de manier die het beste bij jou past

  • detachering

  Wanneer jij gedetacheerd wordt heb je een contact voor een minimaal aantal uren werk per week. Interessant als jij graag vastigheid en zekerheid zoekt in een baan.

  • bemiddeling.

  Tenslotte kunnen wij jou ook bemiddelen naar jouw nieuwe vaste baan. Dit betekent dat jij direct in dienst komt van een werkgever.

 • hoe ziet een sollicitatieproces eruit via Randstad

  Solliciteren op een vacature via Randstad is heel simpel. We leggen het je in 5 stappen uit:

  1. Solliciteer via de website. We bekijken dan je sollicitatie en beoordelen of je geschikt bent voor de functie en het bedrijf.

  2. Even bellen. Onze recruiter belt of mailt je. We bespreken je sollicitatie en je carrièremogelijkheden.

  3. Eerste ontmoeting. Heb je nog niet eerder gewerkt via Randstad? Dan hebben we enkele basisgegevens van je nodig. 

  4. Sollicitatiegesprek. Wij regelen het gesprek voor de functie waarop je solliciteerde. Of voor een andere, misschien wel beter passende, baan!

  5. Aangenomen! Gefeliciteerd! We zorgen ervoor dat je volledig voorbereid begint aan je eerste werkdag.

 • wat voor contract krijg je bij randstad zorg?

  Bij Randstad Zorg krijg je een contract volgens het ‘fasensysteem’, dit bestaat uit Fase A, B en C.

   

  • Fase A is vergelijkbaar met een nulurencontract, waar er dus geen sprake is van urengarantie.

  • Fase B is vergelijkbaar met een bepaalde tijd contract. Bij een Fase B contract is er wel sprake van een urengarantie.

  • Tenslotte is Fase C een onbepaalde tijd contract. Afhankelijk van jouw ervaring kunnen wij jou een van deze contracten aanbieden.

  Daarnaast is het ook mogelijk om direct bij een opdrachtgever op contract te komen. Dan helpen we je bij de contractbesprekingen. 

  Wanneer je als zzp’er via Randstad in de zorg komt werken, gelden er andere voorwaarden. We kunnen regelmatig opdrachten aanbieden in de GGZ, revalidatie, ouderenzorg, gehandicaptenzorg en in de ziekenhuizen. In het eerste oriënterende gesprek kijken we samen naar jouw voorkeuren en wensen met betrekking tot een opdracht. Aan de hand daarvan kunnen wij jou opdrachten voorstellen die bij je passen.