DIEMEN/ZWIJNDRECHT, 23 november 2015 – Ludo Verseveld verruilt de F1 Williams fabriek in Oxford voor het Grand Prix circuit in Abu Dhabi. Na een enerverende eerste stageweek schaduwt Ludo de komende week het raceteam in de voorbereiding naar de Formule 1 Grand Prix. Daar beleeft hij van dichtbij het inrichten van de pitbox, het opbouwen van de auto, het oefenen van pitstops en het optimaliseren van de auto in aanloop naar de kwalificaties en tot slot de race op zondag 29 november.

Ludo Verseveld werd na provinciale voorronden en een slotfinale op het Circuit Park Zandvoort geselecteerd voor een stage bij F1 Williams. Daar liet hij elf concurrenten achter zich in spannende tests, waaronder het vervangen van een voorvleugel van een Formule 3 auto - bestuurd door coureur Dennis van der Laar -, een bandenwissel en een storingsanalyse. Initiatiefnemer Randstad Techniek wil via de aansprekende stage bij het Williams F1 Team laten zien wat de wereld van techniek te bieden heeft. Ludo trekt gedurende zijn stage op met leden van het monteursteam die zich onder andere bezighouden met bodywork en bandenmanagement.

over de stage

Initiatiefnemer Randstad Techniek wil via de aansprekende stage bij het Williams F1 Team laten zien wat de wereld van techniek te bieden heeft. Er is nog steeds veel vraag naar getalenteerde techneuten. De hightech-fabriek van Williams is een uitdagende werkomgeving voor iedereen met ambities in techniek. Randstad is sinds 2006 official Partner van het Britse Williams F1 Team.