DIEMEN, 15 april 2013 - Ranstad verlengt het sportcontract met Maartje Paumen tot en met de Olympische Spelen in Rio de Janeiro 2016. Nicolien Sauerbreij tekent een contract tot en met de Olympische Spelen van Sotsji volgend jaar. Beide sportsters tekenden vandaag in het bijzijn van Randstad directeur Chris Heutink hun sponsorcontract.

Maartje Paumen is sinds 2007 ambassadeur van Randstad. In die rol laat zij zien dat het naast een actieve sportcarrière ook belangrijk is je te richten op een leven naast de sport. Maartje volgt de opleiding commerciële economie aan de Randstad Topsport Academie. "Randstad is een zeer bijzondere partner voor mij. Zij staan volledig achter mijn topsportcarrière en de combinatie die ik met mijn maatschappelijke carrière aan het vormgeven ben. De begeleiding en het vertrouwen in mijn capaciteiten geven mij de ruimte tot ontplooiing op velerlei gebied. Ik ben erg blij en dankbaar dat Randstad mij de komende vier jaar tot de Spelen in Rio, als personal sponsor ondersteunt."

Nicolien Sauerbreij is volop in voorbereiding voor haar laatste Olympische Spelen in Sotsji van 2014. Zij is net gestart met een oriëntatie traject in het programma Goud op de werkvloer om te gaan bepalen wat zij na haar sportcarrière zou willen doen.
“Fantastisch dat Randstad zoveel vertrouwen in me heeft dat ik weer als Randstad Ambassadeur naar de Olympische Spelen ga, dit keer in Sotsji. Ik voel me thuis bij Randstad en dat is voor mij belangrijk om me optimaal te kunnen voorbereiden op mijn seizoen en op Sotsji.”

partner in sport

Randstad is al jaren Partner in Sport van NOC*NSF. Onlangs is dit contract verlengd tot en met de Olympische Spelen van 2016 in Rio de Janeiro.

Directeur Chris Heutink is erg blij met Maartje en Nicolien als ambassadeurs. "We zijn Partner in sport omdat we ons betrokken voelen bij topsport in Nederland. Met onze kennis en ervaring begeleiden we vele sporters die sport en werk of studie willen combineren. Maartje en Nicolien belichamen voor ons die combinatie in hun rol als ambassadeur."