DIEMEN, 18 december 2015 – Beachvolleyballers Reinder Nummerdor (39) en Christiaan Varenhorst (26) kunnen het komende jaar rekenen op steun van Randstad. De samenwerking komt op een gunstig moment, in aanloop naar intensieve voorbereidingen op weg naar de Olympische Spelen 2016. Randstad gaat de sporters onder andere begeleiden bij hun maatschappelijke carrière naast of na de sport. Nummerdor en Varenhorst werden eerder deze week verkozen tot Sportploeg van het jaar 2015.

Het beachvolleybalduo en Randstad sluiten een overeenkomst tot en met 2016. In de komende periode onderzoeken beide partijen op welke manier Randstad de sporters het best kan faciliteren in de ontwikkeling van hun maatschappelijke carrière. Dit doen zij samen met een persoonlijk adviseur. De inzet is sporters maximaal te ontzorgen, zodat zij zich aankomende zomer volledig kunnen richten op hun sportieve prestaties in Rio de Janeiro. 

Nummerdor: “Samen met Christiaan wil ik knallen in Rio de Janeiro. Daarna wacht een nieuwe uitdaging. Bepalen wat ik ga doen na mijn sportieve loopbaan. Ik ben nu 39 jaar en zit in de laatste fase van mijn carrière. Ik moet nu al nadenken over mijn toekomst. Het helpt dat te doen met een partner die ervaring heeft met loopbaanplanning voor topsporters.” Varenhorst vult aan: “In mijn geval ligt het iets anders. Ik ben 26, het is moeilijk een intensieve topsportcarrière te combineren met bijvoorbeeld een studie, maar vind het wel nodig. Ik heb in het verleden een opleiding gevolgd aan de Randstad Topsport Academie. Samen met Randstad wil ik onderzoeken wat voor mij een volgende stap kan zijn.”   

team resultaten nummerdor en varenhorst

  • 3e Europees Kampioenschap Klagenfurt 2015
  • 2e Wereld Kampioenschap Den Haag 2015
  • 2e St Petersburg Major USA 2015
  • FIVB World Tour Open Mangaung Dec 2014
  • FIVB Grand Slam Sao Paulo Oct 2014
  • CEV Masters Bakoe  Sept 2014
  • Sportploeg van het jaar 2015