Hengelo, 25 november 2014 – Randstad Uitzendbureau en Randstad Techniek zijn vandaag verhuisd naar een nieuwe vestiging in Hengelo. Het oude onderkomen aan de Enschedesestraat 45 is verruild voor een nieuwe vestiging aan de Deldenerstraat 6-10. Randstad Hengelo speelt vooral in op de groeiende vraag naar personeel in de metaalsector en procestechniek.

Ellen Lesscher, Regiodirecteur Randstad Oost-Nederland : ’Hengelo heeft op dit moment 4.312 werkzoekenden. Tegelijkertijd zien we een grote vraag naar monteurs voor industriële machines, commercieel medewerkers en productiemedewerkers. We zetten ons in om vraag en aanbod beter op elkaar aan te laten sluiten. Dat doen we bijvoorbeeld door werkgevers breder naar competenties te laten kijken en door kandidaten extra bagage mee te geven waarmee ze zichzelf beter kunnen presenteren.’

Op de nieuwe vestiging zijn in totaal twaalf vaste medewerkers werkzaam. De vestiging is dagelijks geopend van 08.30 – 17:30 uur. Het nieuwe onderkomen zal vanmiddag om 17:00 uur worden geopend door de Hengelose Wethouder van Werk & Inkomen Mariska ten Heuw.