AMSTERDAM, 3 april 2013 – Claudia Belderbos, de roeister uit Amsterdam en winnaar van een bronzen medaille tijdens de Olympische Spelen van Londen, gaat voor Goud bij Randstad via het programma Goud op de Werkvloer. Claudia versterkt per 1 april het team van loopbaanadviseurs bij Goud op de Werkvloer van Randstad. Randstad bemiddelt sporters via dit programma naar een flexibele baan die zij goed kunnen combineren met hun topsportcarrière. Op die manier is het voor sporters mogelijk zich naast hun topsportcarrière ook op een maatschappelijke toekomst te richten.

In haar nieuwe baan gaat Claudia andere topsporters begeleiden die net als zij werk of studie willen combineren met hun topsportcarrière.

goud op de werkvloer

Met het programma Goud op de Werkvloer begeleidt Randstad al jaren topsporters die tijdens of na hun sportcarrière op zoek zijn naar een passende baan. Programma manager Goud op de werkvloer Bram Ronnes (ex-olympiër, beachvolleyballer): “Het is voor topsporters moeilijk een baan te vinden die past bij hun intensieve trainingsschema’s. Gelukkig hebben we een goed netwerk met topsportvriendelijke werkgevers die graag een sporter in dienst willen nemen en die bereid zijn hun werkschema hierop aan te passen.” Claudia zelf is ook erg blij met deze kans. “Ik richt me samen met Chantal Achterberg op de Olympische Spelen van Rio de Janeiro, maar ben uiteraard ook bezig met mijn toekomst na mijn sportcarrière. Ik ben blij dat ik hier alvast een begin mee kan maken.”