Heb je de AOW gerechtigde leeftijd (bijna) bereikt en ben je op zoek naar 65 plus vacatures? Bij Randstad snappen we dat het lastig kan zijn om specifieke vacatures voor 65+ te vinden. Wat past bij je en waar voel je je goed bij. 65+ vacatures zijn natuurlijk niet echt andere vacatures. We hebben gewoon een groot aantal vacatures waar je makkelijk als 65+ aan de slag kan. Benieuwd welke 65+ vacatures dat zijn? Ontdek je mogelijkheden. 

luister de verhalen van...

linda werkt als horecamederwerker

rob werkt als vrachtwagenchauffeur

willie werkt als buschauffeur

ron werkt als zorg begeleider

Veel gepensioneerden verkennen de mogelijkheid om in loondienst bij te verdienen naast hun pensioen. Of het nu gaat om parttime werk, advies geven op basis van ervaring, of het oppakken van een nieuwe rol, werken tijdens het pensioen kan zowel financiële als persoonlijke voordelen bieden.

Het is verstandig om rekening te houden met regelgeving over bijverdienen en de impact op het pensioeninkomen. Een gesprek met een financieel adviseur kan helpen om een goed evenwicht te vinden, zodat je zowel van je pensioen als van het extra inkomen kunt genieten. Bijverdienen in loondienst naast het pensioen is niet alleen een praktische stap, maar ook een manier om betrokken te blijven, nieuwe uitdagingen aan te gaan en sociale contacten te behouden tijdens de pensioneringjaren. 

functies waar veel 65+ collega's in werken.

Randstad is er voor iedereen. Bij Randstad begrijpen we dat ervaring geen leeftijd kent. Als 65+ professional breng je een schat aan kennis en expertise met je mee, en wij geloven dat deze waardevolle troeven niet onbenut mogen blijven.

1. respect voor ervaring

Bij Randstad waarderen we de ervaring die je met je  meebrengt. Onze opdrachtgevers zijn op zoek naar de unieke vaardigheden en inzichten die je hebt opgebouwd gedurende je carrière. Wij begrijpen dat ervaring niet alleen in jaren wordt gemeten, maar in de waarde die het toevoegt aan een team.

2. flexibiliteit op maat

Wij begrijpen dat je behoefte anders kan zijn dan die van jongere werkzoekenden. We bieden verschillende werkopties die passen bij je levensstijl en individuele wensen. Of je nu op zoek bent naar parttime werk, tijdelijke opdrachten of een flexibel schema, bij Randstad vinden we samen de perfecte balans.

3. persoonlijke begeleiding

Onze toegewijde consultants begrijpen dat je carrièrepad uniek is. Daarom bieden we persoonlijke begeleiding en ondersteuning om ervoor te zorgen dat je de juiste kansen vindt die passen bij je achtergrond en ambities. Je staat er niet alleen voor; wij zijn hier om je te helpen bij elke stap.

4. diverse kansen in verschillende sectoren

Randstad heeft een uitgebreid netwerk van opdrachtgevers in diverse sectoren. Of je nu je expertise wilt inzetten in administratie, klantenservice, techniek of een ander vakgebied, wij hebben mogelijkheden die aansluiten bij je interesses en vaardigheden.

veelgestelde vragen over randstad uitzendbureau voor 65+

  • heeft randstad veel 65+ banen?

    Jazeker! Bij Randstad hebben we diverse vacatures, ook geschikt voor mensen van 65 jaar en ouder. Als je naast je pensioen nog actief aan de slag wilt, staan wij klaar om je te helpen bij het vinden van een passende mogelijkheid. Neem gerust contact met ons op, en we helpen je graag!

  • waar moet ik rekening mee houden als ik naast mijn pensioen nog werk?

    Leuk dat je overweegt om naast je pensioen nog te werken! Het is handig om een paar dingen in gedachten te houden. Bekijk de regels rond bijverdienen, omdat dit impact kan hebben op je pensioenuitkering. Praat met een financieel adviseur om te begrijpen hoe extra inkomen je financiën beïnvloedt. Kies werk dat past bij je gezondheid en levensstijl. Denk ook na over hoe bijverdienen je sociale zekerheid en belastingen beïnvloedt. Het is belangrijk om een goede balans te vinden tussen werk en pensioen voor een bevredigende ervaring. Veel succes!

     

  • in welke vakgebieden heeft randstad met name 65+ vacatures?