Zoek je een tijdelijke of vaste finance-medewerker? Randstad Financieel heeft het grootste aanbod van kandidaten op mbo- en hbo-startersniveau. Direct inzetbaar als financieel administratief medewerker, assistent-accountant, assistent-controller, financieel adviseur of medewerker debiteuren-, crediteuren- of salarisadministratie.  

hr-specialist in de financiële branche

Randstad Financieel is dé HR-specialist in de financiële branche. Dagelijks werken meer dan 1000 van onze kandidaten bij onze opdrachtgevers in Nederland. Dit zijn bedrijven in diverse branches en sectoren, van MKB-bedrijven tot multinationals. Vanuit ons uitgebreide kandidatenbestand kunnen wij je voor elke vacature minimaal 3 geschikte kandidaten aandragen.

uitgebreide selectieprocedure

Alle kandidaten van Randstad Financieel doorlopen een uitgebreide selectieprocedure. We voeren een uitgebreid persoonlijk intakegesprek en winnen altijd minimaal twee referenties in. Daarnaast kan, indien gewenst, vrijblijvend een financieel assessment of een persoonlijkheidstest worden afgenomen. We kijken dus niet alleen naar vakkennis, maar ook of de kandidaat beschikt over de soft skills die nodig zijn om succesvol te werken, zoals communicatief vermogen en klantgerichtheid. Zo weten wij welke kandidaten het best passen bij jouw organisatie en team. Wij stellen hen graag aan je voor! 

investering in ontwikkeling

Wij blijven investeren in de ontwikkeling van onze kandidaten. Zij kunnen gebruikmaken van een uitgebreid aanbod aan (online) cursussen, workshops en financiële (vak)opleidingen. Zo zet Randstad Financieel jouw investering om in rendement.

samenwerken met randstad financieel?

Interesse in een samenwerking met Randstad Financieel? Zoek in ons vestigingsoverzicht naar Randstad Financieel bij jou in de buurt of bel ons op via: T 0800 72 63 78 23.