De 68-jarige Maaike werkte al elf jaar via Randstad in een slagerij als productiemedewerker en vond het tijd voor een nieuwe uitdaging. Ze liet zich niet tegenhouden door haar leeftijd en meldde zich aan voor een training bij Randstad. 

hi Maaike, hoe ben je bij de opleidingen van Randstad terechtgekomen?

‘Randstad benaderde me met de vraag of ik nog iets wilde leren. Het was altijd mijn grote wens om heftruckchauffeur te worden, maar ik vroeg me af of ik niet te oud was voor een omscholingstraject. Gelukkig beoordeelt Randstad je niet op je leeftijd. De mensen van Randstad luisterden naar mijn verhaal en ze hadden vertrouwen in me, dus we gingen samen aan de slag met een opleiding tot heftruckchauffeur.’

hoe ziet je leven er nu uit?

‘Ik werk nu al twee jaar fulltime als productiemedewerker én als heftruckchauffeur. Ik vind het heerlijk, want ik heb veel verschillende werkzaamheden en ik kan mijn collega's bijna met alles helpen! Ik ben ontzettend trots dat ik deze stap gezet heb. Ik heb zelfs een vast contract aangeboden gekregen!’ 

wat zou je willen zeggen tegen andere medewerkers over de opleidingen van Randstad?

‘Het maakt niet uit wat je leeftijd is, bij Randstad is er altijd de mogelijkheid om je te ontwikkelen.’