Welkom bij Randstad uitzendbureau Mijdrecht! Snel naar: 

Fietsen langs De Kromme Mijdrecht door het prachtige polderlandschap. Mijdrecht is een leuke historische plaats vol uitgestrekte polders en kanalen. Maar ook voor een baan of een nieuwe collega ben je hier aan het juiste adres.

Ons uitzendbureau in Mijdrecht kijkt graag samen met jou naar de mogelijkheden. Wil je ons graag bezoeken? Het kantoor van Randstad Mijdrecht zit op het industrie en is ook prima bereikbaar met het OV. Vanaf de bushalte is het nog maar een paar minuten lopen naar ons kantoor. 

sorry, we kunnen de vestiging die je zocht niet (meer) vinden.....

Mogelijk bestaat de vestiging niet meer, of klopt het adres, plaats of postcode die je hebt ingetypt niet. Tip: zoek alleen op plaatsnaam en kijk welke vestigingen er bij jou in de buurt zijn.

Ons uitzendbureau in Mijdrecht is dé specialist als het gaat om de vakgebieden logistiek, productie en administratie. Maar ook voor andere banen is het uitzendbureau in Mijdrecht de plek waar je moet zijn. Nieuwsgierig naar welke vacatures er momenteel openstaan? Bekijk ze hier en solliciteer direct:

vacatures in mijdrecht

Op zoek naar nieuw talent voor jouw organisatie? Ons uitzendbureau in Mijdrecht helpt je graag verder. Met behulp van de nieuwste technologieën zetten wij ons lokale netwerk in om het juiste talent te vinden. Meld hier direct je vacature aan of neem contact met ons op via 0297-566011 voor een afspraak.