in deze whitepaper

  • kijk vooruit: zo ziet de toekomst eruit
  • ben creatief & pragmatisch: kies voor onervaren talent (met de juiste mindset)
  • ga voor duurzaam inzetbaar: investeer in je eigen medewerkers
  • geef groei de ruimte: zet de eerste stap naar een leercultuur

duurzame inzetbaarheid van je medewekers

Door de oprukkende technologie en toenemende automatisering veranderen banen en werkzaamheden razendsnel. De competenties die medewerkers vandaag in huis hebben, hebben morgen alweer een update nodig. Je moet nu in actie komen om te zorgen dat je medewerkers de skills leren en de kennis ontwikkelen waarmee zij de transitie kunnen bijhouden. Investeren in je medewerkers is daarom belangrijk.

anders kijken naar talent

Ook wordt de mismatch op de arbeidsmarkt de laatste jaren steeds zichtbaarder. In sommige branches zie je een overdaad aan kandidaten, terwijl in andere sectoren de vraag naar mensen onveranderd hoog blijft. Kijk daarom voor nieuwe instroom ook naar onervaren talent met de juiste mindset. Naast opleiding en ervaring is vooral ook potentie, houding en motivatie bepalend voor succes. Focus bij je medewerkers op hun capaciteit om te groeien en bied ze de ondersteuning die nodig is. Met persoonlijke aandacht en bij- en omscholing op maat.

vul onderstaand formulier in om de paper te downloaden

Je krijgt een bevestiging per mail met een downloadlink voor de paper. Op basis van deze download houden we je ook in de toekomst op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen. 

whitepaper focus op groeikracht