We leven in een uitdagende tijd die ons dagelijks leven behoorlijk ontregelt. Daarom is het nu, meer dan ooit, belangrijk dat we elkaar op de hoogte houden van de laatste maatregelen en mogelijke oplossingen. 

Het vooruitzicht dat steeds meer kantoren en andere werkplekken open zullen gaan, komt steeds dichterbij. En daar moeten we natuurlijk op voorbereid zijn. Want hoe zorg je daarbij dat de gezondheid van je mensen voorop staat?

whitepaper: safely back to work

Randstad heeft haar krachten gebundeld met Adecco en Manpower om er samen voor te zorgen dat iedereen straks weer veilig naar werk kan. Wij denken namelijk dat de HR-servicebranche hierin een grote rol speelt. Doordat HR veelal een internationaal netwerk heeft én tussen werkgever en werknemer in staat, zij samen van toegevoegde waarde zijn in het aanpakken van het ‘nieuwe normaal’. Hoe wij dat precies voor ons zien en we daarin ook jouw hulp kunnen gebruiken, lees je in onze whitepaper Safely Back to Work. Vul onderstaand formulier in om de Safely Back to Work paper te downloaden.

whitepaper: veilig weer aan het werk in het nieuwe normaal

Het coronaprotocol voor jouw organisatie: zo pak je dat aan in 10 stappen. In deze paper vol praktische tips en handige checklists helpen we je de weg terug te vinden naar een werkbare en succesvolle invulling van ‘het nieuwe normaal’. Hoe zorg je voor een goede balans tussen het economische en het menselijke belang in jouw onderneming? Dit 10-stappenplan helpt je! Net als verschillende veiligheidsprotocollen per branche. Vul onderstaand formulier in om ook deze paper te downloaden.

Heb je vragen of wil je met ons overleggen over advies? Neem dan contact met ons op.

Na het downloaden van de papers, sturen we je ook een bevestiging per mail met een downloadlink. Op basis van jouw gedownloade paper zullen we je in de toekomst op de hoogte houden van tips en nieuwe ontwikkelingen.

download de papers