Welkom bij Randstad uitzendbureau Oss! Snel naar: 

Oss, een stad met de kenmerken van een dorp. De binnenstad is een levendige plek vol met hotspots. Zo zijn er leuke café's en bruisende restaurants waar je kan genieten van streekproducten. in de 19e eeuw was Oss een echte industriestad. Ook de plek waar de Unox-rookworst is ontstaan. In Oss zijn er nog plekken om te bezoeken uit de industriële tijd. Zo kan je naar de beroemde botervilla, het hoofdkantoor van een margarinefabriek en de kantoorvilla van een tapijtfabriek. 

In Oss weten ze dus wat werken is en daarom vind je hier ook een Randstad uitzendbureau. Ons kantoor is makkelijk te bereiken via het OV of met de auto. Vanaf station Oss is het 8 minuten lopen of je pakt de bus naar halte Oostwal. Kom gezellig een keer langs! 

In Oss is Zwanenberg een grote topwerkgever met veel vacatures. Verder zijn er in Oss veel vacatures in de logistiek, productie of zorg. Zit hier toch geen baan of werkgever voor jou bij? Neem dan gewoon contact met ons op. We helpen je graag verder in de zoektocht naar een baan!

De wereld van werk is in Oss volop in beweging. Met de aandacht en kennis van onze HR professionals in combinatie met de inzet van slimme technologie helpen we je aan het juiste talent. Meld hier direct je vacature aan of neem contact met ons op via 0412-660660. We helpen je graag verder!