waarom is randstad de payroll specialist voor zorginstellingen?

Bij Randstad hebben we een langdurige betrokkenheid en expertise opgebouwd in personeelsbeheer. Ons diepgaande begrip van de specifieke behoeften van zorginstellingen stelt ons in staat om flexibele en op maat gemaakte oplossingen te bieden die perfect passen bij de dynamiek van de sector.

Dankzij ons uitgebreide netwerk kunnen we snel inspelen op de veranderende personeelsbehoeften van zorginstellingen, voor bijvoorbeeld functies van kennismigranten (in ziekenhuizen) of starters in de gehandicaptenzorg. Hierdoor kunnen zorginstellingen blijven draaien met gekwalificeerd personeel, zelfs tijdens piekmomenten. Laat ons je zorgen over salaris, werkdruk en verzuim wegnemen!

dit is waarom bedrijven voor ons kiezen

 • we zitten overal in Nederland en kennen de lokale arbeidsmarkt;

 • we zijn al 60 jaar wereldwijd dé hr-expert;
 • we hebben collega's die gespecialiseerd zijn in jouw branche;

 • we hebben het grootste kenniscentrum op het gebied van de arbeidsmarkt;
 • we houden je altijd up to date blijven met de nieuwe wet- en regelgeving;
 • we geven workshops over de vertaling van ontwikkelingen en vraagstukken;
 • we geven werknemers extra's zoals toegang tot opleidingen en trainingen.

Elke organisatie werkt op een andere manier en behoeft een andere personeels oplossing. Hierin denken we graag pro-actief mee. Kom in contact met onze consultants rondom de volgende onderwerpen:

 • vragen over updates rondom wet- en regelgeving;

 • vragen over hoe je organisatie flexibel in te zetten (breder dan alleen payroll);

 • vragen over referenten;

 • vragen over inzet van de payrollkracht, duur/omvang, kosten en uren;

 • vragen over jullie (specifieke) CAO;

 • vragen over opleiden en ontwikkelen voor de medewerker;

 • vragen over binden en boeien als werkgever;

 • vragen over juridisch werkgeverschap;

 • vragen over de groei en forecast van de sector;

 • vragen over mogelijke piekmomenten en wanneer deze verwacht worden;

Een andere vraag? Geen probleem! We denken graag met je mee en gaan samen op zoek naar een passende oplossing. Kom vrijblijvend met ons in contact en we komen binnen één werkdag bij je terug!

 1. jouw juridisch werkgeverschap is goed belegd;

 2. we dragen zorg voor goede begeleiding en binding van de payrollkracht;

 3. payrollkrachten krijgen exact dezelfde arbeidsvoorwaarden als jouw medewerkers, inclusief ABP-pensioen;

 4. je krijgt een flexibile oplossing voor het inzetten van personeel op het moment dat er geen vaste formatieplek is (meest vaste vorm van flexibiliteit). Denk aan projecten of ziektevervanging;

 5. je kan ons zien als een verlengstuk van je HR-afdeling;

 6. we zijn een betrouwbare en compliant partij;

 7. we hebben referenten die graag meer vertellen over de samenwerking.

bekijk de voordelen van payroll:

welke zorginstelling kiest voor payroll via randstad?

 • GGD

voordelen payroll volgens ggd groningen:

Je risico’s als werkgever verkleinen, daarvoor is payroll een goede oplossing. Maar hoe pak je dat samen nou goed aan? Hr-adviseur Andries Riemersma van GGD Groningen vertelt hoe de samenwerking met Randstad Payroll Solutions hem bevalt. De organisatie werkt sinds een aantal jaar met payroll via Randstad. Het grootste voordeel daarvan? ‘Dat het systeem zo goed geregeld is,’ vertelt Andries. ‘Randstad werkt met een fijne online omgeving waarop je gegevens invoert en contracten wijzigt. Het is heel waardevol als dat goed werkt'.

--> lees hier het klantverhaal van de GGD Groningen

Wil je meer weten over hoe we deze zorginstellingen hebben kunnen helpen met een persooneelsvraagstuk? Of hoe we kunnen helpen bij jouw specifieke vraag. Kom in contact en vraag het aan één van onze consultants!

veelgestelde vragen payroll zorg

 • hoe werkt randstad payroll in de zorg?

  Onze payrollconstructies zijn heel simpel. Je werft en selecteert je nieuwe medewerkers zelf en meldt ze daarna aan in de randstad payroll portal. Je medewerker werkt in jouw organisatie, maar staat op onze loonlijst. We sturen je de factuur volgens het afgesproken tarief. Daar zijn we heel transparant over.  Zo nemen we je alle administratie uit handen en heb je geen verrassingen achteraf! Wil je meer weten uitleg over payroll? Bekijk dan hier onze payroll pagina!

 • kunnen jullie volledige onze cao volgen?

  Ja, wij kunnen alle zorg cao’s volledig volgen en uitvoeren richting de payrollkracht.

 • kunnen jullie payrollkrachten ook opleiden?

  Randstad biedt de payrollmedewerkers vele extra’s, zoals kortingen op verzekeringen, uitjes en nog veel meer. Ook kunnen wij helpen met een perspectief- of werkgeversverklaring. Natuurlijk hebben wij ook aandacht voor de ontwikkeling van onze medewerkers. Via onze opleidingsportal hebben zij toegang tot honderden opleidingen en trainingen die ze online kunnen volgen. Makkelijk, leuk en vooral waardevol voor de eigen ontwikkeling.

 • hoe wordt een payrollkracht verloond?

  De payrollkracht wordt maandelijks uitbetaald. Randstad Payroll is een betrouwbare werkgever met veel ervaring in het uitbetalen van payrollmedewerkers. Dat betekent voor de medewerker zekerheid én een correcte betaling op het juiste moment.

 • wat kost payroll binnen de zorg?

  Wil je meer weten over de kosten van payroll? Bekijk dan onze payroll tarieven pagina en bereken jouw kosten! Kom je er niet uit en wil je graag advies? Kom dan met ons in contact, onze consultants kijken graag met je mee!

 • wat doen jullie om medewerkers te binden?

  - medewerkers krijgen een goede onboarding met specifieke CAO informatie

  - daarnaast zorgen we voor tijdige en correcte

  - ook staat er een professioneel team voor de medewerkers klaar bij vragen, maar ook wanneer ze hulp of begeleiding nodig hebben, zoals bijvoorbeeld bij ziekte of een arbeidsconflict

  - Randstad biedt de payrollmedewerkers vele extra’s, zoals kortingen op verzekeringen, uitjes en nog veel meer
  - ook kunnen wij helpen met een perspectief- of werkgeversverklaring

  - natuurlijk hebben wij ook aandacht voor de ontwikkeling van onze medewerkers. Via onze opleidingsportal hebben zij toegang tot honderden opleidingen en trainingen die ze online kunnen volgen

 • kunnen we jullie ons ook helpen met vakantiekrachten?

  Ja zeker kan dat! Payroll is een goede manier om tijdelijk extra handen aan te nemen en jullie door de vakantieperiode heen te helpen. We helpen je daar graag verder mee in een persoonlijk en vrijblijvend gesprek. Zo kunnen we samen kijken wat jullie echt nodig hebben. Kom met ons in contact, onze consultants kijken graag met je mee!

deze artikelen vindt je misschien ook interessant