randstad, uw werving- en selectiebureau in utrecht

Bent u op zoek naar een werving- en selectiebureau in Utrecht dat u kan helpen met al uw recruitment vraagstukken? Randstad helpt u graag bij het vinden van nieuw talent voor uw bedrijf. De regio Utrecht is één van de meest welvarende regio’s in Europa; dat trekt talent aan, maar de concurrentie om kwalitatief hoogwaardig personeel is daardoor ook groot. Randstad adviseert u graag over een succesvolle selectieprocedure.

op zoek naar vaste medewerkers in utrecht

Zoekt u vaste medewerkers voor uw organisatie in de regio Utrecht? Randstad vindt voor u de juiste werknemer. Onze werkwijze is persoonlijk en snel. U bent van harte welkom bij één van onze kantoren in de regio Utrecht. U werkt samen met één vast contactpersoon van Randstad en profiteert van ons omvangrijke, nationale netwerk.

Randstad weet als geen ander wat er komt kijken bij de zoektocht naar uitstekende medewerkers. Wij luisteren goed naar uw wensen. Daardoor, én door onze grondige kennis van de arbeidsmarkt en toegang tot een uitgebreid netwerk, zijn wij in staat om een duurzame match te maken tussen u en een nieuwe werknemer.

kom langs op ons kantoor in utrecht

U bent welkom op één van onze kantoren in Utrecht om de mogelijkheden voor werving en selectie te bespreken. 
Of bel ons om een afspraak te maken met één van onze consultants: 030 23 37 711

meer over werving en selectie