Ben je op zoek naar een werving- en selectiebureau in Rotterdam? Randstad is jouw logische partner voor al jouw personeelsvraagstukken. Als productie- en distributiestad is Rotterdam een enorm bedrijvige stad. Wij zijn zeer diverse bedrijven van dienst bij het aantrekken van de juiste werknemers. Zowel multinationals, grote bedrijven als het mkb maken gebruik van onze diensten. 

op zoek naar vaste medewerkers in rotterdam

Zoek je vast personeel voor jouw bedrijf in de regio Rotterdam? Randstad neemt het werk van je uit handen en zorgt voor een efficiënt werving- en selectieproces. Je kunt bij één van onze kantoren in Rotterdam terecht en werkt samen met één vast contactpersoon.

Randstad weet als geen ander wat er komt kijken bij de zoektocht naar uitstekende medewerkers. Wij kennen de markt – ook de lokale arbeidsmarkt in Rotterdam – en hebben een groot netwerk dat toegang biedt tot kandidaten met diverse kwaliteiten, specialiteiten en ervaring. We hechten veel waarde aan jouw specifieke wensen en de cultuur van jouw organisatie. Op die manier slagen wij erin om een duurzame match te maken tussen opdrachtgever en kandidaat.  

kom langs op ons kantoor in rotterdam

Je bent van harte welkom op één van onze kantoren in Rotterdam om de mogelijkheden voor werving en selectie te bespreken. 
Of bel ons om een afspraak te maken met één van onze consultants: 010 40 20 402.

meer over werving en selectie