randstad, uw werving- en selectiebureau in groningen

Bent u op zoek naar een werving- en selectiebureau in de regio Groningen? U kunt met al uw vragen op het gebied van personeelsmanagement bij ons terecht. De stad Groningen werkt onder meer in economisch opzicht als een magneet; een enorm aantal bedrijven in het noorden van het land is in de stad gevestigd. Wij adviseren hier verschillende branches over strategisch hr-beleid.

op zoek naar vaste medewerkers in groningen

Naast flexibele personeelsoplossingen wil Randstad bedrijven ook van dienst zijn met de werving en selectie van vaste kandidaten. Voor elk bedrijf, in iedere regio, dus ook in Groningen.  
Zoekt u een vaste medewerker voor uw bedrijf in Groningen? Randstad vindt voor u de juiste kandidaat die uw bedrijf op de lange termijn kan versterken. U kunt bij één van onze kantoren in de regio Groningen terecht en werkt samen met één vast contactpersoon.   Randstad weet als geen ander wat er komt kijken bij de zoektocht naar uitstekende medewerkers. Wij kennen de markt – ook de lokale arbeidsmarkt in Groningen – en hebben een groot netwerk dat toegang biedt tot kandidaten met diverse kwaliteiten, specialiteiten en ervaring. Doordat we veel aandacht besteden aan uw specifieke wensen en de cultuur van uw organisatie, zijn wij in staat om een duurzame match te maken.  

kom langs op ons kantoor in groningen

U bent welkom op ons kantoor in Groningen om de mogelijkheden voor werving en selectie te bespreken. 
Of bel ons om een afspraak te maken met een adviseur: 050 85 05 050.

meer over werving en selectie