Ben je op zoek naar een werving- en selectiebureau in de regio Den Haag dat je kan helpen met al je recruitmentvraagstukken? Randstad staat klaar om nieuw talent te vinden voor jouw bedrijf. De Haagse economie wordt gedomineerd door de overheid en semi-overheid. Randstad heeft ook in deze sector veel ervaring met het vinden van toptalenten.

op zoek naar vaste medewerkers in den haag

Zoek je een vaste medewerker voor je bedrijf in de regio Den Haag? Randstad kan je helpen bij het aantrekken van die ene uitstekende kandidaat. Je kunt bij ons kantoor in Den Haag terecht en werkt samen met één vast contactpersoon.

Randstad verstaat de kunst van het werven van goed personeel. Wij kennen de arbeidsmarkt als geen ander en hebben een groot netwerk dat toegang biedt tot zeer uiteenlopende kandidaten van hoge kwaliteit. We nemen ruim de tijd voor het intakegesprek om perfect op de hoogte te zijn van jouw wensen, en we verdiepen ons in de cultuur van je bedrijf. Op die manier slagen wij erin duurzame matches te maken tussen opdrachtgever en kandidaat.

kom langs op ons kantoor in Den Haag

Je bent van harte welkom op één van onze kantoren in Den Haag om de mogelijkheden voor werving en selectie te bespreken. 
Of bel ons om een afspraak te maken met een persoonlijk adviseur: 070 37 04 704.

meer over werving en selectie