Ben je op zoek naar een werving- en selectiebureau in Amsterdam? Randstad helpt je graag met jouw recruitmentactiviteiten. De regio Amsterdam is een economische topregio. Zowel in nationaal als internationaal opzicht. Wij adviseren ondernemende organisaties bij het doorvoeren van hun strategie naar hun menselijk kapitaal. Bij multinationals, grote bedrijven én het mkb.

op zoek naar vaste medewerkers in amsterdam

Zoek je een vaste medewerker voor jouw bedrijf in Amsterdam? Randstad vindt voor jou de juiste kandidaat die jouw bedrijf op de lange termijn kan versterken. Je kunt bij één van onze kantoren in Amsterdam terecht en werkt samen met één vast contactpersoon.

Randstad weet als geen ander wat er komt kijken bij de zoektocht naar uitstekende medewerkers. Wij kennen de markt – zowel de internationale, nationale als de lokale arbeidsmarkt in Amsterdam – en hebben een groot netwerk dat toegang biedt tot kandidaten met diverse kwaliteiten, specialiteiten en ervaring. Doordat we veel aandacht besteden aan jouw specifieke wensen en de cultuur van jouw organisatie, zijn wij in staat om een duurzame match te maken.

kom langs op ons kantoor in Amsterdam

Je kunt altijd langskomen op één van onze kantoren in Amsterdam om de mogelijkheden voor werving en selectie te bespreken.
Of bel ons om een afspraak te maken met één van onze consultants: 020 52 08 800.

meer over werving en selectie