wat is interim?

Interim is een term die we gebruiken om aan te geven dat iemand een tijdelijke opdracht invult bij een bedrijf. De interimmer komt via een detacheringsovereenkomst in dienst bij ons en we voorzien de interimmer van opdrachten bij (verschillende) opdrachtgevers. 

hoe werkt interim? 

Zoek je een interim professional met veel werkervaring of juist een specialist met actuele kennis? Wij selecteren de beste interim kandidaat voor jou.

Hierbij kijken we naar de persoonlijkheid van een kandidaat en de cultuur van je organisatie. We zijn er namelijk van overtuigd dat iemand pas succesvol kan zijn als hij of zij op de juiste plek zit. Kies een interim professional binnen jouw vakgebied: IT, finance, legal, hr, banking, customer contact, sales & marketing, zorg en engineering.

wat zijn de voordelen van interim?

  • zekerheid: samen met de interimmer spreek je een vaste periode af. Hierdoor heb je de zekerheid dat de medewerker niet van het een op andere moment kan stoppen.  

  • gemak: we nemen het wervingsproces uit handen en gaan op zoek naar een interim professional voor jouw opdracht. We regelen ook alle andere administratieve verplichtingen die bij werkgeverschap horen. Denk aan het verstrekken van loonstroken en jaaropgaven, het toekennen van vakantiedagen en het administreren van de ziek- en herstelmeldingen.

  • geen werkgeversrisico: Als werkgever regelen wij de uitbetaling van het loon, loondoorbetaling bij ziekte en de afdracht van premies en heffingen.