randstad techniek

Bij Randstad Techniek werken gedreven intercedenten en recruiters met passie voor de techniek. Dag in dag uit zetten zij zich in voor dit mooie vakgebied. Ze begrijpen de uitdagingen en de dynamiek van de technische sector als geen ander. Dat zorgt ervoor dat ze jou perfect kunnen helpen aan een nieuwe technische baan of flexibel technisch personeel!

Momenteel zijn er duizenden talenten aan het werk via Randstad Techniek. Samen met de honderden klanten die wij helpen aan nieuwe technische collega’s, zorgt dat ervoor dat wij dé HR-specialist zijn binnen de technische sector. Dagelijks helpen wij grote klanten als Fokker, NS, Philips, Alfen of Scania, maar ook als klein technisch bedrijf ben je bij ons aan het juiste adres.

veel verschillende technisch functies

Bij Randstad Techniek helpen ze je als hét technisch uitzendbureau graag aan enthousiaste medewerkers of een leuke technische baan. Benieuwd naar de verschillende technische functies binnen de techniek? Je checkt ze hieronder:

 • operator: je zorgt dat machines en installaties draaien én blijven draaien

 • procesoperator: houdt alles in de gaten tijdens het productieproces in een fabriek

 • mechanisch operator: door jou blijven de productielijnen in een fabriek goed werken onder andere doordat je technische storingen oplost

 • installatiemonteur: je controlleert, repareert en monteert allerlei installaties. Je weet precies hoe deze werken

 • storingsmonteur: los je storingen op en voorkom je deze, bijv. in een fabriek of bij technische installatie onderweg.

 • servicemonteur: repareer en onderhoud je allerlei machines

 • zonnepaneel monteur: je installert en repareert zonnepanelen op het dak van huizen en gebouwen

 • lasser: metaal aan elkaar lassen zodat uiteindelijk schepe, machines en constructies gebouwd kunnen worden

 • laborant: je werkt  in een laboratorium bijv. van een ziekenhuis of universiteit om dingen te testen en onderzoeken

 • assemblagemonteur: zet je verschillende producten in elkaar, van hele grote vrachtwagens tot kleine thermometers. Zonder jou geen eindproduct

Ben je een ondernemer in de techniek? Dan kun je hier je techniek vacature bij ons aanmelden.

Ben je een talent die op zoek is naar een uitdagende nieuwe technische baan? Bekijk hier dan alle technische vacatures!

Ben jij een ervaren techneut of wil je juist starten in de techniek? Bij Randstad helpen we je graag verder. Bekijk hier snel alle techniek vacatures en reageer direct op jouw nieuwe baan!

uitzenden techniek

Op zoek naar een nieuwe carrière in de techniek? Dan ben je bij Randstad Techniek aan het juiste adres! Ons technisch uitzendbureau staat klaar om jou te helpen de perfecte baan te vinden die past bij jouw skills en dromen. Werken op basis van uitzenden betekent dat je kan werken wanneer het jou uitkomt. De ideale optie als je een baan zoekt die past bij jouw agenda!

detachering techniek

Ben jij op zoek naar stabiliteit en afwisseling? Dan biedt detachering in de techniek het beste van beide werelden. Detachering betekent dat je een langdurig contract krijgt en bij één of meerdere opdrachtgevers aan het werk kan. Op die manier heb je zekerheid en een vast inkomen. Wel zo makkelijk! 

werving en selectie techniek

Op zoek naar een baan bij een opdrachtgever op contract? Dan is werving en selectie in de techniek iets voor jou! Onze gespecialiseerde recruiters gaan samen met jou op zoek naar een droombaan bij een van de klanten waar wij zaken mee doen. Op die manier is Randstad alleen de bemiddelaar en krijg je dus een contract bij de klant zelf. Klinkt goed, toch?

klaar om te beginnen? 

Ben je op zoek naar een uitdaging in de techniek? Dan is het tijd om alle vacatures in de techniek te bekijken en je droombaan uit te kiezen! 

uitzenden techniek

Of je nou op zoek bent naar een nieuwe technische uitdaging of nieuw getalenteerd talent zoekt: bij ons ben je aan het juiste adres! Onze technisch uitzendbureau is er om jou te helpen aan een nieuwe baan of help je graag met de zoektocht naar geschikt personeel. Uitzenden kan een interessante optie zijn. Benieuwd naar wat uitzenden is? Lees er snel alles over!

detachering techniek

Voor ondernemers in de techniek begrijpen we dat het vinden van gekwalificeerd personeel erg lastig kan zijn. Een nieuwe collega werven kost veel tijd en technische talenten hebben de banen voor het kiezen. Daarom bieden wij detachering in de techniek aan. Met onze hulp kun je snel en flexibel personeel inhuren dat naadloos in je team past. Of het nou gaat om de tijdelijke hulp van een operator of een monteur voor langere termijn: bij Randstad Techniek helpen we je graag verder. Lees hier meer over de dienstverlening detachering.

werving en selectie techniek

Het werven van het juiste talent voor jouw technische bedrijf kan een flinke uitdaging zijn. Werving en selectie is een interessante dienstverlening voor als je graag de gehele wervingsprocedure uitbesteedt aan Randstad. We nemen het zware werk uit handen, zodat jij je kunt concentreren op het laten groeien van je onderneming. Klinkt goed, toch?

payroll techniek

Wanneer je zelf je technische personeel werft, selecteert, begeleidt, maar de juridische verplichtingen wilt uitbesteden, heet dat payroll. Dit kan een erg interessante dienstverlening zijn voor wie van weinig risico houdt. Benieuwd of payroll iets voor jou en je bedrijf kan zijn? Lees hier alles over payroll in de techniek.

waarom kiezen voor randstad techniek?

Waarom zou je voor Randstad Techniek kiezen? Hier zijn enkele goede redenen:

 • persoonlijke aandacht: we hechten waarde aan persoonlijke aandacht. Daarom zorgen we voor een warm welkom en incheckprocedure op locatie voor al onze medewerkers

 • ervaring en kennis: bij Randstad Techniek werken ervaren en getalenteerde collega’s met vakkennis en sterke affiniteit met de techniek. Op die manier weten we waar we over praten en kunnen we je bedrijf verderhelpen. 

 • opleidingen en trainingen: we bieden onze talenten de mogelijkheid om diverse technische opleidingen en trainingen te volgen. Op die manier blijft de vakkennis up to date en helpen we zij-instromers met een stap naar de techniek.

 • digitale innovaties: Randstad loopt voorop in digitale innovatie. Met onze app voor het delen van roosters en onze innovatieve tool voor plannen en inchecken van medewerkers, maken we het beheren van je team nog eenvoudiger

>> check hier alle hr-diensten die wij aanbieden!

veelgestelde vragen over randstad techniek

 • wat is het verschil tussen randstad en randstad techniek?

  Randstad Techniek is de afdeling van Randstad die gespecialiseerd is in de bemiddeling van technische profielen. Bij Randstad Techniek ben je dus aan het juiste adres als je op zoek bent naar een technische baan of technisch personeel zoekt! Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem snel contact op!

  >> check hier alle techniek vacatures

  >> meld hier je vacature aan

 • hoe kan ik solliciteren voor een baan via randstad techniek?

  Geweldig dat je interesse hebt! Solliciteren bij Randstad Techniek is erg gemakkelijk. Je hoeft alleen maar een passende vacature te vinden op ons jobboard en vervolgens kun je solliciteren. Wij nemen daarna contact met je op om je sollicitatie te bespreken. Klinkt goed, toch?

  >> check hier alle techniek vacatures

 • wat voor soort technische banen kan ik vinden bij randstad techniek?
 • wat zijn de voordelen voor ondernemers om samen te werken met randstad techniek?

  Werken met Randstad Techniek betekent dat je toegang hebt tot een grote pool van getalenteerde en flexibele medewerkers. We zorgen ervoor dat je nooit zonder hulp zit, en we hebben ook (digitale) trainingen om de talenten nog verder te laten ontwikkelen. Hieronder zetten we graag de andere voordelen op een rijtje voor je:

  • we hebben een landelijk netwerk en kennen de lokale arbeidsmarkt

  • door volledige ontzorging van jouw recruitment hou je meer tijd over voor de core-business

  • we bieden flexibiliteit om personeel in te zetten als uitzendkracht of vast in dienst

  >> meld hier je vacature aan 

 • hoe kan ik in contact komen met randstad techniek voor meer informatie?

  In contact komen met Randstad Techniek is gelukkig erg makkelijk! Je kunt ons gewoon een bericht sturen via onze website of even bellen naar een vestiging bij jou in de buurt. Onze medewerkers beantwoorden graag je vragen en helpen bij de zoektocht naar het perfecte technische talent of die droombaan in de techniek. Dus, kom maar op met die vragen! 

  >> ga direct naar het contactformulier voor werknemers

  >> ga direct naar het contactformulier voor werkgevers

 • welke technische beroepen hebben een zeer goede kans op werk?