Om in een steeds sneller veranderende wereld zakelijke doelstellingen te kunnen blijven realiseren is het vinden en organiseren van vast of flexibel talent cruciaal. Randstad Sourceright biedt de expertise en capaciteit om de uitdagingen op het gebied van talent acquisitie en management aan te gaan. De oplossingen van Randstad Sourceright helpen organisaties kostenverlaging, procesoptimalisatie, inzichtelijkheid en compliancy te realiseren.

recruitment process outsourcing 

Schaarste van het juiste talent is één van de grootste zakelijke riciso’s van vandaag de dag. Bij het werven van talent is alleen een efficiënt proces daarom niet meer genoeg. De toenemende schaarste vraagt om een partner met zowel bewezen deskundigheid als een visie om goed in te kunnen spelen op de snel veranderende arbeidsmarkt. 
Randstad Sourceright is expert op gebied van recruitment process outsourcing (RPO) en helpt organisaties bij de meest complexe en uitdagende wervingsvraagstukken. Wij bieden een gestructureerde, indien gewenst, wereldwijde wervingsaanpak die de kwaliteit van kandidaten verbetert, de snelheid verhoogt, de kosten beperkt en inzicht in het proces oplevert.

managed service provider

Het managen van flexibel talent en leveranciers via een Managed Service Provider (MSP) kan uw organisatie aanzienlijke voordelen opleveren. Een MSP verbetert het inzicht en de transparantie van de inhuur, de controle op uitgaven, verhoogt de kwaliteit van kandidaten, de snelheid en verlaagt compliancerisico’s.  

Wil je meer weten over onze diensten? Lees meer informatie op de website van Randstad Sourceright.