flexibel personeel

Uitzenden & Detacheren vormt de kern van onze dienstverlening. We helpen bedrijven hun flexibele behoefte aan personeel in te vullen. We werven kandidaten die passen bij het bedrijf en de functie en verzorgen het gehele plannings- en verloningsproces.

werkwijze

We werken volgens een unieke unitstructuur waarbij de twee intercedenten beide een dubbelrol vervullen. Zij leveren niet alleen diensten aan onze klanten, maar werven daarnaast ook zelf de kandidaten en maken de match. Doordat de intercedenten beide partijen persoonlijk kennen maken zij een betere match tussen klant en kandidaat. Wij richten ons erop hoogopgeleide professionals als intercedenten aan te trekken, zij staan bekend vanwege hun unieke kwaliteit. Bovendien verankeren en documenteren wij onze kennis en best practices in onze bedrijfsconcepten om onze klanten te verzekeren van een beproefde en bewezen dienstverlening. Best practises worden wereldwijd gedeeld om de dienstverlening continue te verbeteren.

Het uitgebreide vestigingsnetwerk is een bekend onderdeel van het Nederlandse straatbeeld. Ook online zijn wij zichtbaar en altijd bereikbaar voor zowel klanten als kandidaten.

specialisaties

Ons dienstenaanbod voor de uitzendmarkt omvat vele specialisaties: specifieke marktsegmenten waar onze gespecialiseerde units zich op richten, zoals gezondheidszorg, transport, luchthavens en contact centers.