Detacheren en uitzenden vormen de kern van onze dienstverlening. Je wilt als organisatie in staat zijn om pieken en dalen op te vangen of de mogelijkheid hebben om specialisten in te huren voor projecten. Uitzenden en detacheren is hier een oplossing voor. 

We helpen bedrijven hun flexibele behoefte aan personeel in te vullen. We werven kandidaten die passen bij je bedrijf en de functie en verzorgen het gehele plannings- en verloningsproces. Wij zijn formeel werkgever, jij hebt extra capaciteit, de dagelijkse leiding en stuur de medewerker aan.

lees meer over uitzenden >

lees meer over detacheren>

waarom detacheren en uitzenden via ons?

Jarenlange ervaring in het inrichten van de flexibele schil voor bedrijven is onze expertise en kracht. We vinden het belangrijk om zowel klant als kandidaat goed te kennen. Onze adviseurs zijn dan ook opgesteld voor beide groepen. Zo maken ze de beste match. 

Specifieke kennis van branches en vakgebieden is in de uitzendmarkt onmisbaar. Onze diensten omvatten dan ook vele specialisaties: specifieke marktsegmenten waar onze gespecialiseerde adviseurs zich op richten, zoals gezondheidszorg, transport, luchthavens en contact centers.

lees meer over onze specialties >

wat is het verschil tussen detacheren en uitzenden?

Detacheren geeft je net als uitzenden een flexibel personeelsbestand. Wij zijn verantwoordelijk voor de uitvoering van het werkgeverschap en nemen we de administratie bij je uit handen. Detacheren geeft jou (én de medewerker) echter meer zekerheid. Uitzenden heeft een zeer flexibele arbeidsverhouding terwijl we bij detacheren vooraf de contractduur afspreken. Daarnaast eindigt het contract niet bij het beëindigen van de opdracht maar op de vooraf afgesproken datum. 

  • uitzenden is het inhuren van een uitzendmedewerker via een uitzendovereenkomst. De medewerker krijgt een contract met flexibele uren, flexibele opdracht duur en een kort opzegtermijn. 

  • detacheren is het inhuren van een gedetacheerde via detacheringscontract. Het contract bevat altijd een start- en einddatum, minimum aantal uren en een opzegtermijn van één maand.

aan de slag met detacheren of uitzenden?

Start met het vinden van tijdelijk personeel.

ontwikkelen en opleiden

Vakmensen zijn in een aantal sectoren momenteel erg schaars. We helpen je verder met trainingen, vakopleidingen, testen en coaching. Zo zorgen we er samen voor dat je altijd gemotiveerde werknemers met de juiste vaardigheden in huis hebt. Mocht het nodig zijn, dan brengen we hun kennisniveau voor jouw opdracht op peil met opleidingen of aanvullende (vakgerichte)trainingen. 

Ook begeleiden we via Randstad opleidingstrajecten rondom omscholing en outplacement, waarin mensen begeleid worden van werk naar werk of de stap willen maken naar een andere sector middels omscholing.

lees meer over opleiden en ontwikkelen >