Het werven van nieuwe medewerkers eindigt niet met het tekenen van de arbeidsovereenkomst. Integendeel. De nieuwe collega moet goed zijn ingewerkt. Bovendien is het belangrijk te investeren in de ontwikkeling van je medewerkers.

op deze pagina:

binden en boeien van medewerkers, hoe doe ik dat?
investeren in ontwikkeling
wat is het aanbod?
employer branding
hulp bij ontwikkeling

binden en boeien van medewerkers, hoe doe ik dat?

Hoe sneller je nieuwe medewerker is ingewerkt, hoe eerder hij of zij een bijdrage levert aan het bedrijfsresultaat. Bovendien is het goede reclame voor je bedrijf. Als nieuwe medewerkers voelen dat ze serieus worden genomen, draagt dat bij aan je reputatie als aantrekkelijke werkgever. Wil je weten hoe je een goede introductie organiseert voor nieuwe medewerkers? Bekijk onze tips

investeren in ontwikkeling

Daar houdt het voor jou als werkgever nog niet op. In een tijd van continue verandering in de markt en je bedrijf, is het zaak dat je medewerkers in staat zijn deze veranderingen bij te houden. Daarnaast wil je gekwalificeerd personeel natuurlijk zo lang mogelijk aan je binden. Daarom is het belangrijk te investeren in hun ontwikkeling.

wat is het aanbod?

Medewerkers hechten steeds meer waarde aan ontwikkeling. Een baan/werkgever voor het leven komt steeds minder vaak voor. Om interessant te blijven op de arbeidsmarkt is het dus belangrijk om jezelf te ontwikkelen. Hoe kun je een bijdrage leveren aan de ontwikkeling van je medewerkers? Voor jou als werkgever zijn functionerings- en beoordelingsgesprekken goede momenten om in te zoomen op de ontwikkelingsbehoefte van je medewerkers. Wil je weten wat er mogelijk is op het gebied van opleiding, ontwikkeling en ontplooiing? Bekijk dan het overzicht van verschillende opleidingsvormen

employer branding

Als je blijft investeren in de ontwikkeling van je medewerkers, zijn ze vaak vitaler, productiever en gemotiveerder. Zo voegen zij meer en langer waarde toe aan je organisatie. Daarnaast is het zeker zo belangrijk dat je werkt aan je employer branding en word je een interessantere werkgever voor nieuw talent dat op zoek is naar persoonlijke groei en ontwikkeling. Kortom: binden en boeien is investeren in de ontwikkeling van je medewerkers.

hulp bij ontwikkeling

Bij Randstad staan groei en ontwikkeling voorop en daarom denken wij altijd mee over opleidingen en trainingen die medewerkers verder helpen in hun vak. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor Randstad Payroll Solutions. Hiermee nemen wij het juridisch werkgeverschap van je over, zodat je geen omkijken meer hebt naar administratieve handelingen, zoals het verzorgen van arbeidsovereenkomsten, loondoorbetalingen en verzekeringen bij arbeidsongeschiktheid, ontslagprocedures, salarisadministratie en de verwerking van cao- en wetswijzigingen. Daardoor houd je meer tijd over om te investeren in de ontwikkeling van je medewerkers. Lees meer over wat Randstad voor jou kan betekenen.