Het werven van nieuwe medewerkers eindigt niet met het tekenen van de arbeidsovereenkomst. Integendeel. De nieuwe collega moet goed zijn ingewerkt. Bovendien is het belangrijk te investeren in de ontwikkeling van uw medewerkers.

op deze pagina:

binden en boeien van medewerkers, hoe doe ik dat?
investeren in ontwikkeling
wat is het aanbod?
employer branding
hulp bij ontwikkeling

binden en boeien van medewerkers, hoe doe ik dat?

Hoe sneller uw nieuwe medewerker is ingewerkt, hoe eerder hij of zij een bijdrage levert aan het bedrijfsresultaat. Bovendien is het goede reclame voor uw bedrijf. Als nieuwe medewerkers voelen dat ze serieus worden genomen, draagt dat bij aan uw reputatie als aantrekkelijk werkgever. Wilt u weten hoe u een goede introductie organiseert voor uw nieuwe medewerkers? Bekijk onze tips

investeren in ontwikkeling

Daar houdt het voor u als werkgever nog niet op. In een tijd van continue verandering in uw markt en uw bedrijf, is het zaak dat uw medewerkers in staat zijn deze veranderingen bij te houden. Daarnaast wilt u gekwalificeerd personeel natuurlijk zo lang mogelijk aan u binden. Daarom is het belangrijk te investeren in hun ontwikkeling.

wat is het aanbod?

Medewerkers hechten steeds meer waarde aan ontwikkeling. Een baan/werkgever voor het leven komt steeds minder vaak voor, en om interessant te blijven op de arbeidsmarkt is het dus belangrijk om jezelf te ontwikkelen. Hoe kunt u een bijdrage leveren aan de ontwikkeling van uw medewerkers? Voor u als werkgever zijn functionerings- en beoordelingsgesprekken goede momenten om in te zoomen op de ontwikkelingsbehoefte van uw medewerkers. Wilt u weten wat er mogelijk is op het gebied van opleiding, ontwikkeling en ontplooiing? Bekijk dan het overzicht van verschillende opleidingsvormen

employer branding

Als u blijft investeren in de ontwikkeling van uw medewerkers, zijn ze vaak vitaler, productiever en gemotiveerder. Zo voegen zij meer en langer waarde toe aan uw organisatie. Daarnaast is het zeker zo belangrijk dat u werkt aan uw employer branding en wordt u een interessantere werkgever voor nieuw talent dat op zoek is naar persoonlijke groei en ontwikkeling. Kortom: binden en boeien is investeren in de ontwikkeling van uw medewerkers.

hulp bij ontwikkeling

Bij Randstad staan groei en ontwikkeling voorop en daarom denken wij altijd mee over opleidingen en trainingen die medewerkers verder helpen in hun vak. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor Randstad Payroll Solutions. Hiermee nemen wij het juridisch werkgeverschap van u over zodat u geen omkijken meer heeft naar administratieve handelingen, zoals het verzorgen van arbeidsovereenkomsten, loondoorbetalingen en verzekeringen bij arbeidsongeschiktheid, ontslagprocedures, salarisadministratie en de verwerking van cao- en wetswijzigingen. Daardoor houdt u meer tijd over om te investeren in de ontwikkeling van uw medewerkers. Lees meer over wat Randstad voor u kan betekenen.