Een grote groep mensen zou graag de switch willen maken richting de zorgbranche. Deze zij-instromers zijn intrinsiek gemotiveerd om de overstap te maken en willen echt wat bijdragen aan de samenleving. Bij aanwezigheid van de juiste vaardigheden en voldoende lerend vermogen om een opleiding af te ronden, geeft Randstad deze kandidaten de kans om zich om te scholen. 

functies

 • verzorgende ig

  Je wilt jezelf graag ontwikkelen in de zorg en een opleiding volgen tot verzorgende ig. Randstad Vakschool biedt jou deze unieke kans. Nederland vergrijst en het aantal mensen dat hulp en zorg nodig heeft neemt toe. Wij, jij en ik, willen iedereen graag de zorg bieden die zij verdienen. Om deze reden kun jij een opleiding tot verzorgende ig volgen waarbij jij wordt klaargestoomd, in theorie en praktijk, voor een erg mooie baan in de zorg.

  Nadat je de opleiding tot verzorgende ig met succes hebt afgerond, ben jij een alleskunner. Je kunt verzorgende taken verrichten, zoals het wassen en aankleden van cliënten. Daarnaast beheers jij ook verpleegtechnische handelingen zoals wondverzorging en het toedienen van medicatie. Uiteraard is een gezellig gesprek bij een lekker bakje koffie ook onderdeel van jouw werk.

 • helpende

  Door een toenemende vraag naar zorg en het groeiende tekort van deskundig zorgpersoneel is het moeilijker dan ooit om goed personeel te vinden. Randstad Vakschool biedt de mogelijkheid om samen met jouw organisatie een klas helpende op te leiden.

   

  De mensen aan wie jij zorgt verleent waarderen jouw inzet enorm, wij uiteraard ook. Wil jij graag opgeleid worden tot helpende in de zorg?

de voordelen voor je organisatie

 • maatwerkadvies in opleidingsprogramma's
 • kandidaten zijn getest op o.a. leervermogen en competenties
 • uitgebreide begeleiding en voortgangsbewaking door een ervaren opleidingsadviseur van Randstad Vakschool Zorg
 • geen arbeidsrechtelijke risico's gedurende de opleiding
 • geen administratie rondom de opleiding
 • subsidie advies op maat

de voordelen van randstad vakschool

Randstad Vakschool Zorg beschikt over een aanbod van eigen opleidingstrajecten die speciaal voor Vakschool ontwikkeld zijn door erkende en ervaren opleidingsinstituten. Deze opleidingstrajecten zijn ontwikkeld op basis van de vraag in de markt. Daarnaast heeft Randstad Vakschool Zorg veel ervaring met het opzetten en begeleiden van BBL-trajecten.