wat is een flexpool?

Een flexpool is een groep flexwerkers die beschikbaar zijn op afroep. Op basis van jouw vacatureprofiel stellen we een flexpool samen. Hierbij stemmen we de vaardigheden, ervaring en beschikbaarheid van onze flexwerkers af op jullie wensen. Hierdoor zijn de juiste medewerkers op het gewenste moment beschikbaar. Ideaal! 

wat zijn de voordelen van een flexpool?

  • flexibiliteit. Met een flexpool kan je heel makkelijk op en afschalen. Ideaal tijdens piekmomenten of seizoensinvloeden. 

  • geen werkgeversrisico: wij zijn de werkgever van de flexwerkers en regelen de uitbetaling van het loon, loondoorbetaling bij ziekte en de afdracht van premies en heffingen. 

  • gemak: we gaan voor je op zoek naar kandidaten die voldoen aan het profiel en verzorgen het gehele selectieproces. We kunnen ook de personeelsplanning voor je doen en regelen alle andere administratieve verplichtingen die bij werkgeverschap horen. Denk aan het verstrekken van loonstroken en jaaropgaven, het toekennen van vakantiedagen en het administreren van de ziek- en herstelmeldingen.

aan de slag met een flexpool

Snel weten wat we voor je kunnen betekenen?