Goede zorg is het resultaat van de juiste mensen op de juiste plek. Daarom is Randstad Zorg Management, Staf & Professionals van toegevoegde waarde voor uw organisatie in de gezondheids-zorg. Met de integratie van Randstad Zorg Professionals en FunktieMediair biedt Randstad een zeer krachtige propositie voor de zorgsector: Randstad Zorg als marktleider op gespecialiseerde zorgprofielen en FunktieMediair met 30 jaar ervaring in staf en management functies in de zorg. Een bundeling van krachten waardoor wij onze opdrachtgevers en kandidaten nog beter van dienst kunnen zijn.

perfecte match voor management in de zorg

Door de complexiteit van de zorg groeit de behoefte aan gespecialiseerd zorgpersoneel. Professionals die goed weten om te gaan met vraagstukken die de veranderende zorgmarkt met zich meebrengt. Het is ons doel om de perfecte match te maken tussen onze professionals in de zorg en u als organisatie. 

deskundig, persoonlijk en snel

Ons vak is mensen kennen. Hun potentie, motivatie en talenten zien, weten wie waar het beste tot z’n recht komt. Met 30 jaar ervaring in de zorg, voorheen FunktieMediair en Randstad Zorg Professionals, weten we wat er speelt en wat dat vraagt van bestuur, management, staf & professionals. We vinden voor u de beste mensen, voor vast of tijdelijk, én we ondersteunen hen in hun ontwikkeling. Doelgericht en persoonlijk komen wij onze afspraken na en zorgen voor de beste match in management vacatures in de zorg. 

Randstad Zorg Management Staf & Professionals is gespecialiseerd in bemiddeling voor zowel vast als tijdelijk (zzp’ers en detachering) voor management- en directiefuncties in de zorg, staffuncties in de zorg en zorginhoudelijke functies voor zorgprofessionals. 

interimmers en zzp’ers 

Via Randstad Zorg Management Staf & Professionals heeft u toegang tot het grootste netwerk van interimmers en zzp’ers die actief zijn in de zorg. Voor ziekenhuizen, gehandicaptenzorg, thuiszorg, ouderenzorg, geestelijke gezondheidszorg, kraamzorg en jeugdzorg. We kennen altijd de interim manager met de ervaring en expertise die u nodig heeft. Zoekt u een bestuurder, een directeur, een manager of een projectmanager? Of een professional op het gebied van HRM, ICT, communicatie of finance specifiek voor de zorg? Binnen drie tot vijf werkdagen stellen wij twee of drie geschikte interim kandidaten aan u voor. Met ons grote netwerk en 30 jaar ervaring in de zorg is de kans van slagen  zeer groot. Wij kennen immers de organisaties, de uitdagingen en de interim kandidaten. Wij helpen u graag snel verder.

werkwijze randstad zorg management, staf & professionals

Als opdrachtgever weet u precies wat uw organisatie nodig heeft. Wij weten wíe. Onze werkwijze ziet er als volgt uit bij recruitmenttrajecten:

  • het schrijven van het wervingsprofiel en het adviseren over de wervingsstrategie tot en met het begeleiden van commissiegesprekken
  • tijdens het gehele traject is één consultant uw contactpersoon
  • vooraf maken wij duidelijke afspraken over de kosten 
  • mocht het onverhoopt gebeuren dat de via ons geworven medewerker binnen een half jaar vertrekt, bemiddelen wij kosteloos opnieuw. 

Soms is er geen budget om het gehele traject uit te besteden of wilt u voor één of enkele onderdelen van het traject onze kennis en ervaring inzetten. Dat is mogelijk en ook hier is vooraf duidelijk wat de kosten bedragen. Kortom: we bieden altijd maatwerk en bepalen steeds in overleg met u de aanpak en werkwijze. We zijn uw sparringpartner en deskundig adviseur. 

kennismaken? 

Onze consultants gaan graag met u in gesprek en zetten alle kennis en ervaring in, om voor u de beste mensen te vinden, zowel voor vast als tijdelijk. Heeft u interesse? Kijk hier voor contactgegevens van de consultants.