klantgerichtheid zit van binnen

Wij dragen bij aan het succes van onze klanten door het selecteren van de beste mensen. Dat begint bij de basis: het selecteren van kandidaten die de klantbeleving centraal zetten. Mensen met gevoel voor service, die weten wat een positieve aanbeveling betekent voor de bank of verzekeraar waarvoor zij werken. Wij zijn ervan overtuigd dat klant- en gastgerichtheid van binnenuit komt. Onze mensen zijn hiervan het bewijs.

b&i career program; zekerheid en perspectief

Randstad Banking & Insurance biedt haar medewerkers meer dan een tijdelijke baan bij uw organisatie. Wanneer onze medewerkers in uw flexibele schil werken en niet bij u in dienst treden, nemen wij de zorg voor duurzame inzetbaarheid op ons. Wij contracteren, coachen en leiden op. Binnen ons B&I Career Program binden, begeleiden en ontwikkelen wij onze medewerkers gedurende hun carrière. Onze medewerkers blijven duurzaam inzetbaar en van waarde voor u. Door het bieden van zekerheid en perspectief kunt u uw flexibele schil optimaal en verantwoord blijven benutten.

gelooft u dat persoonlijk advies het verschil maakt voor nieuwe en bestaande klanten

Randstad Banking & Insurance is dat met u eens. Wij geloven dat je klanten écht moet kennen om ze goed van dienst te kunnen zijn. Daarom selecteren wij onze medewerkers op hun advies- en servicetalent. Dit talent ontwikkelen wij verder met een uniek onboardingprogramma, gebaseerd op onze jarenlange ervaring in de hospitality sector. Doordat wij hospitality kennis combineren met onze ervaring bij banken en verzekeraars, kunnen wij u Wft-adviseurs bieden met een uniek, klantgericht DNA. Adviseurs die uw organisatie future proof maken. Weten wie zij zijn? 

wist u dat randstad banking & insurance

  • streeft naar duurzame binding van medewerkers en daarmee perspectief biedt voor u en uw nieuwe medewerkers
  • uw nieuwe medewerkers proactief opleidt, zodat zij Wft-proof zijn
  • inmiddels meer dan 1500 Wft-gecertificeerde medewerkers in dienst heeft
  • ook beschikt over een brede pool van breed opgeleide Wft-professionals
  • medewerkers traint op klantgerichtheid en klantbeleving
  • vanuit centraal recruitment binnen 24 uur een geschikte kandidaat kan leveren
  • door haar unieke Wft-begeleidingsprogramma een slagingspercentage voor het examen Wft-Basis heeft van boven de 80%

contact

Geïnteresseerd in wat Randstad Banking & Insurance voor u kan betekenen? Neem dan contact op met Randstad Banking & Insurance via (020) 569 16 95 of stuur een e-mail.