Randstad Banking & Insurance

gastgerichtheid van binnenuit

Wij dragen bij aan het succes van onze klanten. Dat begint bij de basis: met goede mensen die een positieve beleving kunnen meegeven. Wij selecteren de beste mensen met gevoel voor service. Mensen die weten wat een positieve aanbeveling betekent voor de bank of verzekeraar waarvoor zij werken. Wij zijn ervan overtuigd dat klant- en gastgerichtheid van binnenuit komt. Onze mensen zijn hiervan het bewijs.

gelooft u dat persoonlijk advies het verschil maakt voor nieuwe en bestaande klanten? 

Randstad Banking & Insurance is dat met u eens. Wij geloven dat je klanten écht moet kennen om ze goed van dienst te kunnen zijn. Daarom selecteren wij onze mensen op hun advies- en servicetalent. Dit talent ontwikkelen wij verder met een uniek onboardingprogramma, gebaseerd op onze jarenlange ervaring in de hospitality sector. Doordat wij hospitality kennis combineren met onze ervaring bij banken en verzekeraars, kunnen wij u Wft-adviseurs bieden met een uniek, klantgericht DNA. Adviseurs die uw organisatie future proof maken. Weten wie zij zijn? 

Randstad Banking & Insurance Academy

Het geven van betaald financieel advies stelt hoge eisen aan de kennis, vaardigheden en competenties van onze adviseurs. Wij richten ons dan ook niet alleen op het ontwikkelen van Wft-kennis, maar juist ook op het empathisch vermogen en de klantgerichtheid van de adviseur. Al onze mensen leiden wij op in onze Randstad Banking & Insurance Academy. Financieel top talent nemen wij op in ons Talent Program

wist u dat Randstad Banking & Insurance...

  • iedere 3 maanden nieuwe mensen aanneemt in het Talent Program
  • opgeleide Wft-adviseurs heeft
  • recruiters in dienst heeft die Wft-opgeleid zijn
  • Randstad Banking & Insurance beschikt inmiddels over meer dan 500 opgeleide flexwerkers 
  • ook beschikt over een brede pool van breed opgeleide Wft-professionals
  • door efficiënte hr-processen binnen 24 uur een geschikte kandidaat levert
  • door het unieke Wft-begeleidingsprogramma ligt ons slagingspercentage voor examen Wft-Basis boven de 80%

lees meer over Talent Program

contact

Geïnteresseerd in wat Randstad Banking & Insurance voor u kan betekenen? Neem dan contact op met Randstad Banking & Insurance via:

T 020 569 16 95

wat zeggen anderen?

Jan Sellis | Operationeel Manager ABN AMRO Advies & Service Center

Randstad Banking en Insurance: ABN Amro

"Randstad Banking & Insurance is een betrouwbare partner voor ons capaciteitsvraagstuk. Door hun kennis en specialisatie zijn zij in staat om samen met ons kandidaten op te leiden tot volwaardig Wft-gecertificeerde professionals die voor langere tijd een carrière willen opbouwen bij zowel Randstad, als ABN AMRO. Randstad Banking & Insurance selecteert kandidaten, met voor ons essentiële competenties als servicegerichtheid en inlevingsvermogen, die dagelijks het verschil maken bij onze klanten."

Guido van Elsloo | Manager recruitment en arbeidsmarkt marketing Achmea

Randstad Banking en Insurance: Achmea

“Achmea is volop in beweging en is continu op zoek naar talentvolle medewerkers. Medewerkers die voor onze klanten het verschil maken. Randstad banking & insurance helpt ons bij het vinden en het binden van het talent dat wij zoeken. Randstad Banking & Insurance begrijpt onze business en helpt ons bij onze ontwikkeling tot een organisatie die meer flexibel kan inspelen op haar klantwensen.”