klantgerichtheid zit van binnen

Wij dragen bij aan het succes van onze klanten door het selecteren van de beste mensen. Dat begint bij de basis: het selecteren van kandidaten die de klantbeleving centraal zetten. Mensen met gevoel voor service, die weten wat een positieve aanbeveling betekent voor de bank of verzekeraar waarvoor zij werken. Wij zijn ervan overtuigd dat klant- en gastgerichtheid van binnenuit komt. Onze mensen zijn hiervan het bewijs.

wft diploma

Wft staat voor Wet op het financieel toezicht. Voor een Wft diploma leer je over de wet- en regelgeving rondom financiële producten en diensten. Iedereen die financieel advies geeft of actief is in de financiële dienstverlening moet in het bezit zijn van een of meerdere Wft diploma‘s. Via Randstad kan je de relevante werkervaring opdoen en daarnaast jouw Wft diploma’s halen. Zo kan je aan jouw loopbaan binnen de financiële dienstverlening werken. Alles over het Wft diploma.

geloof jij dat persoonlijk advies het verschil maakt voor nieuwe en bestaande klanten?

Randstad Banking & Insurance is dat met je eens. Wij geloven dat je klanten écht moet kennen om ze goed van dienst te kunnen zijn. Daarom selecteren wij onze medewerkers op hun advies- en servicetalent. Dit talent ontwikkelen wij verder met een uniek onboardingprogramma, gebaseerd op onze jarenlange ervaring in de hospitality sector. Doordat wij hospitality kennis combineren met onze ervaring bij banken en verzekeraars, kunnen wij je Wft-adviseurs bieden met een uniek, klantgericht DNA. Adviseurs die jouw organisatie futureproof maken. Weten wie zij zijn? 

wist je dat randstad banking & insurance

  • streeft naar duurzame binding van medewerkers en daarmee perspectief biedt voor jou en je nieuwe medewerkers
  • de nieuwe medewerkers proactief opleiden, zodat zij Wft-proof zijn
  • inmiddels meer dan 1500 Wft-gecertificeerde medewerkers in dienst heeft
  • ook beschikt over een brede pool van breed opgeleide Wft-professionals
  • medewerkers traint op klantgerichtheid en klantbeleving
  • vanuit centraal recruitment binnen 24 uur een geschikte kandidaat kan leveren
  • door haar unieke Wft-begeleidingsprogramma een slagingspercentage voor het examen Wft-Basis heeft van boven de 80%

meer weten over randstad banking & insurance? 

Geïnteresseerd in wat Randstad Banking & Insurance voor je kan betekenen? Neem dan contact op met Randstad Banking & Insurance via (020) 569 16 95 of stuur een e-mail.