De logistiek is volop in beweging en vraagt om een leven lang leren. Naast persoonlijke ontwikkeling is veiligheid een belangrijk thema binnen de logistiek. Om stappen te kunnen maken in de logistiek is het belangrijk om de juiste certificaten te hebben. Daarom bieden we jou erkende opleidingen en digitale trainingen aan. Nog beter worden in je vak? Of juist een stap maken naar de logistiek? Met onze opleidingsmogelijkheden helpen we je verder in de logistiek en transport.

opleiding tot logistiek medewerker

Werk je al in de logistiek via Randstad en wil je logistiek medewerker worden? Dan is de opleiding tot logistiek medewerker iets voor jou! Als logistiek medewerker werk je in het magazijn van bijvoorbeeld een distributiecentrum, groothandels- of  transportbedrijf. Je komt voor deze praktijkgerichte opleiding in aanmerking als je al in de logistiek werkt. Meer weten over de mogelijkheden voor deze opleiding? Vraag dan een motivatiegesprek aan met jouw Randstad contactpersoon.

certificaat voor heftruck of reachtruck

Hef- en reachtruckchauffeurs zijn verantwoordelijk voor het netjes verwerken van de pallet orders en het plaatsen hiervan in de stellingen van het magazijn. Ben jij secuur, heb je logistieke ervaring en een goed gevoel voor veiligheid? Neem dan contact op met jouw Randstad vestiging waar de baan van hef- en reachtruckchauffeur beschikbaar is. naar alle vacatures voor hef- of reachtruckchauffeur.

veiligheid: behaal je VCA-certificaat

Als medewerker logistiek heb je veelal te maken met een groot aantal veiligheidsregels. Dat kan per bedrijf verschillen. Over het algemeen is het hebben van een geldig VCA-certificaat een minimale vereiste. Dit certificaat geeft aan dat jij in de meest voorkomende situaties veilig weet te handelen en te werken. Wil je werken in de logistiek en heb je nog geen geldig veiligheidscertificaat? Geen probleem. Wij regelen jouw VCA-certificaat. bekijk de mogelijkheden.

word buschauffeur

Zoek je een baan met veel verantwoordelijkheid en werk je graag met mensen? Word dan buschauffeur in het stads- en streekvervoer. Je kunt al buschauffeur worden vanaf 15 uur per week. Ideaal te combineren met je studie of gezin. ontdek de mogelijkheden.

de leukste banen bij de mooiste opdrachtgevers

Randstad heeft een groot netwerk aan opdrachtgevers in de  logistiek. Wil jij bouwen aan je logistieke carrière? Wij hebben logistiek werk in magazijnen, warehouses, op kantoor of achter het stuur. Je kunt bij ons bijvoorbeeld werken als vrachtwagenchauffeur bij HVC en als magazijn medewerker bij DB Schenker. En als jij buschauffeur wil worden dan kan je bij Connexxion een mooie carrière tegemoet zien!