opleidingen in de logistiek

De logistiek is volop in ontwikkeling en vraagt om een leven lang leren. Naast persoonlijke ontwikkeling is veiligheid een belangrijk thema binnen de logistiek. Om stappen te kunnen maken binnen de logistiek is het beschikken over de juiste certificaten dus van belang. Randstad biedt jou daarom een brede keus aan erkende opleidingen en digitale trainingen. Nog beter worden in je huidige vak? Of juist een stap maken naar de logistiek? Ontdek dan onze opleidingsmogelijkheden. Wij bieden opleidingstrajecten binnen de logistiek en transport.

opleiding tot logistiek medewerker

Ben je al werkzaam voor Randstad op een logistiek baan? Wil je je verder verbreden in het vak en doorgroeien naar de functie van logistiek medewerker? Dan is de opleiding tot logistiek medewerker misschien iets voor jou! Als logistiek medewerker ben je werkzaam in het magazijn van bijvoorbeeld een groothandelsbedrijf, transportbedrijf of distributiecentrum. De opleiding tot logistiek medewerker is praktijkgericht. Je moet dus al werkzaam zijn op een baan in de logistiek om hiervoor in aanmerking te kunnen komen. Wil je meer weten over de mogelijkheden om opgeleid te worden tot logistiek medewerker? Vraag dan een motivatiegesprek aan met jouw Randstad contactpersoon.

certificaat voor heftruck of reachtruck

Als hef- of reachtruckchauffeur heb je een belangrijk schakel binnen de logistiek. Waar de transport zorg voor de aanvoer van de goederen, zijn de heftruckchauffeurs en reachtruckchauffeurs verantwoordelijk voor het netjes verwerken van de pallet orders en het plaatsen hiervan in de stellingen van het magazijn. Ben jij secuur, heb je logistieke ervaring en een goed gevoel voor veiligheid? Neem dan contact op met jouw lokale Randstadvestiging waar de baan van hef- en reachtruckchauffeur beschikbaar is.

bekijk de mogelijkheden

veiligheid: behaal je VCA-certificaat

Als medewerker logistiek heb je veelal te maken met een groot aantal veiligheidsregels. Dat kan per bedrijf verschillen. Over het algemeen is het hebben van een geldig VCA-certificaat een minimale vereiste. Dit certificaat geeft aan dat jij in de meest voorkomende situaties veilig weet te handelen en te werken. Wil je werken in de logistiek en beschik je nog niet over een geldig veiligheidscertificaat? Geen probleem. Wij regelen jouw VCA-certificaat.

bekijk de mogelijkheden

werken als buschauffeur?

Zoek je een baan met veel verantwoordelijkheid en werk je graag met mensen? Word dan parttime of fulltime buschauffeur in het stads- en streekvervoer. Wist je dat je al buschauffeur kunt worden vanaf 15 uur per week? Ideaal in combinatie met je drukke gezinsleven of studie.

ontdek de mogelijkheden

de leukste banen bij de mooiste opdrachtgevers!

Randstad heeft een grootste netwerk opdrachtgevers binnen de logistiek. Wil jij bouwen aan je logistieke carrière? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Wij hebben logistiek werk in magazijnen, warehouses, op kantoor of achter het stuur. Je kunt bij ons bijvoorbeeld werken als vrachtwagenchauffeur bij HVC en als magazijn medewerker bij DB Schenker. Buschauffeur worden? Als jij die verantwoordelijkheid aan kunt, kun je bij Connexxion een mooie carrière tegemoet zien!