ict werk via Randstad

Werken in de ICT kan bij Randstad als starter die ambitie heeft om te groeien, maar ook als ervaren ICT helpdesk medewerker. Wij zijn er voor je, in elke fase van je carrière. De wereld van ICT verandert snel, en daarom dagen wij je uit om steeds vooruit te kijken.

Wij helpen je bij je persoonlijke ontwikkeling door het bieden van uitdagende banen, coaching-on-the-job en up-to-date certificeringen. Ook werken wij alleen samen met interessante werkgevers die goede voorwaarden hebben. Daarnaast vinden wij het belangrijk dat je na je detacheringsovereenkomst in dienst komt bij je opdrachtgever. Hier werken we graag samen met jou aan door regelmatig evaluaties in te plannen en denken we graag met je mee over interessante opleidingen die wij aanbieden. 

schrijf je in

Staat je ideale ICT functie niet tussen onze vacatures? We bespreken graag wat we voor je kunnen betekenen. Laat ons je helpen en schrijf je in.

Heb je een ict functie op het oog? Bekijk hieronder of de juiste baan voor jou ertussen zit. Of werp een blik op de onderstaande video's, waarin we je een kijkje op de werkvloer geven in verschillende ict functies:

it security

hacker

ux designer

it-architect

werken en leren in de ICT

Heb je nog geen ervaring in de ICT? Maar wil je wel kennis opdoen of erachter komen welk carrièrepad binnen de ICT het beste bij je past? Dat kan! In samenwerking met TechGrounds bieden wij verschillende ICT-trainingen aan: 

- online verkennen IT-arbeidsmarkt

- IT-loopbaanoriëntatie training