Als jij jou wilt ontwikkelen in de techniek, is het belangrijk om de juiste diploma's en certificaten te hebben. Randstad vakschool biedt jou de mogelijkheid om uitdagende oplieidingen in de techniek te volgen waarbij jij ook nog eens werkervaring op doet. Na succesvolle afronding van dit technische werk- en leertraject ontvang jij een erkend diploma en gaan wij samen met jou op zoek naar een uitdaging in de techniek.

Kies voor een vakopleiding in de techniek in o.a. de metaalindustrie, procesindustrie of machine- en apparatenbouw.
Technische opleidingen op maat vind je bij Randstad Vakschool.

technische opleidingen

 • opleiding tot lasser

  Als lasser kun je werken in de machinebouw, scheeps- of carrosseriebouw. Een lasser is iemand die onderdelen van metaal verbindt door middel van druk en/of warmte. Dit doe je op basis van tekeningen en werkinstructies lezen. Er zijn verschillende lasprocessen, zoals MIG/MAG, TIG elektrodelassen.

  Als lasser heb je een vaste hand nodig, zodat je zo strak mogelijkt kunt lassen. Andere werkzaamheden waar een lasser mee te maken krijgt zijn: aftekenen, zagen, tappen, boren, ponsen, snijbranden, knippen en slijpen. 
  Als lasser voel je je verantwoordelijk voor het afleveren van een kwalitatieve las, zodat een product niet uit elkaar valt en voldoet aan alle veiligheidseisen.

  Wil jij graag een technische opleiding op mbo niveau tot lasser volgen? Meld je dan nu aan.

 • opleiding tot operator

  Via Randstad kan je een opleiding volgen tot Operator A of operator B. Als operator is het jouw taak om het productieproces goed te laten draaien.

  Een operator bewaakt en bedient het productieproces en behoudt het zicht op de werking van installaties en processen. Als operator leer je ook verbeteringen van productieprocessen door te voeren en diverse onderhoudswerkzaamheden uit te voeren.

  Heb jij de ambitie om een technische opleiding op mbo niveau tot operator te volgen? Meld je dan nu aan.

 • opleiding tot monteur

  De techniek is steeds in beweging en de vraag naar monteurs neemt toe. Als monteur ben je verantwoordelijk voor het in goede conditie houden van machines en installaties, zodat het bedrijf loopt als een geoliede machine.

  Wij bieden diverse opleidingstrajecten, van onderhoudsmonteur en service monteur tot allround monteur technische dienst.

  Wil jij graag de technische opleiding op mbo niveau tot monteur volgen? Meld je dan nu aan.

 • opleiding tot verspaner

  Er is veel vraag naar verspaners. De verspaningstechniek is een verzamelterm voor bewerkingen waarbij je met behulp van machines of gereedschap materiaal weghaalt of het materiaal in de juiste vorm brengt. Dit kan met behulp van slijpen, boren, frezen, schaven, draaien en vijlen. De verspaners in de metaalindustrie werken met de modernste computergestuurde machines.

  Wil jij verspaner worden? Meld je dan nu aan voor deze technische opleiding op mbo niveau.

 • opleiding tot zonnepanelen monteur

  Zonnepanelen zijn erg populair en is dé trend van de toekomst. Tijdens deze opleiding word jij in 20 dagen klaargestoomd tot zonnepanelen monteur en ontvang jij een erkend certificaat.
  Jij leert tijdens dit opleidingstraject om zonnepanelen te monteren, bedrading aan te leggen en de meterkast aan te passen.

  Na deze opleiding ontvang jij 2 keer een jaarcontract van ons zodat jij direct aan de slag kunt. Zo ben jij ook klaar voor de toekomst. Meld je nu aan en volg deze technische opleiding op mbo niveau òf klik hier voor meer informatie.

 • opleiding tot servicemonteur (bij Energiewacht)

  Een servicemonteur is een monteur die, veelal op locatie bij klanten, machines of apparaten repareert en onderhoudt. In dit geval gaat het om gas- en warmwatertoestellen.

  Door een groeiend tekort aan servicemonteurs bieden Energiewacht en Randstad jou nu de unieke mogelijkheid om een opleiding tot servicemonteur te volgen. Niet alleen zodat jij soortgelijke storingen straks bij jou thuis zelf kan oplossen. Voornamelijk zodat jij familie, vrienden, kennissen en duizenden huishondens niet in de kou laat staan.

  Meld je nu aan òf klik hier voor meer informatie

Randstad Vakschool biedt jou de oplossing wanneer jij jezelf verder wilt ontwikkelen in de techniek of wanneer jij je wilt laten omscholen in de techniek. Wij bieden diverse technische opleidingen aan, op maat. Kies zelf een opleiding in de techniek die past bij jou òf laat je adviseren door een van onze opleidingsadviseurs.

Bij ons werk en leer je tegelijk. Door ons grote netwerk aan gave klanten doe jij tijdens jouw techniek opleiding direct werkervaring op bij een uitdagend technisch bedrijf. Zo maak je een ontwikkeling door in jouw vakgebied én verdien je ook nog eens geld. Bij alle opleidingstrajecten ontvang jij de begeleiding die jij verdient. Wij investeren graag in handige technische mensen.

 • je werkt en leert tegelijkertijd.
 • je persoonlijke begeleiding krijgt van één van onze opleidingsadviseurs.
 • jouw ontwikkeling bij ons centraal staat.
 • je aan het einde van het traject een landelijk erkend diploma in ontvangst neemt.
 • je aan het einde van het traject verzekerd bent van een duurzame baan in een kansrijke sector.

banen in de techniek

procesoperator

lasser

zonnepaneel monteur

servicemonteur

apk monteur

stek monteur

de-ice monteur