omscholingstraject naar techniek of logistiek

samenwerking tussen UWV, Technicom en Randstad Vakschool

Sta jij als werkzoekende ingeschreven bij het UWV? Dan kun je je aanmelden voor een opleiding in de techniek of logistiek. Via dit initiatief kun je, als werkzoekende, je kans op werk aanzienlijk vergroten. In de regio is er namelijk veel vraag naar medewerkers in de logistiek en techniek. De opleiding is dan ook gericht op de functies machine operator A en B, allround monteur en logistiek medewerker.

hoe ziet het opleidingstraject eruit?

Bij je aanmelding kies je voor een opleidingstraject in of de techniek of de logistiek. Kies je voor de logistiek dan kun je in vier weken tijd de basis modules veiligheid, lean en werken in de branche en bedrijf behalen in combinatie met een hef-en reachtruckcerfiticaat. Je beschikt dan over basiskennis van een logistiek medewerker om veilig en verantwoord aan het werk te gaan.Vervolgens stroom je in op een bestaande werkplek.

Kies je voor het opleidingstraject techniek, dan start je in een technische opleiding operator of  monteur van 20 weken, inclusief een praktijkstage van acht weken. Hierna krijg je een uitzendovereenkomst van 26 weken. In deze periode wordt je geplaatst bij een opdrachtgever, zodat je de opleiding ‘on the job’ kunt uitbreiden. Vanuit hier stroom je in op een werkplek.

aanmelden

Je kunt in aanmerking komen voor één van de twee opleidingstrajecten door je in te schrijven via omscholingstechniek.nl. Per regio verschillen de startdata, op de site vind je hierover meer informatie. Technicom en Randstad selecteren na sluiting van de inschrijving de kandidaten die kunnen starten in de opleidingen. Voor vragen kun je contact opnemen met een opleidingsadviseur. Via de site omscholingstechniek.nl kun je met hen contact opnemen.

Voor het opleidingstraject techniek heeft Randstad ook zelf opleidingsadviseurs die je hierover meer kunnen vertellen. Voor meer informatie over de technische opleidingen monteur en operator kun je contact opnemen met de opleidingsadviseurs van Randstad Vakschool Techniek.

meld je nu aan

contact

Noord Oost
Marijke Drenth
marijke.drenth@nl.randstad.com
T: 06-14776653

Oost
Diana Agterbos
diana.agterbos@nl.randstad.com  
T: 06-11320833

Noord West
Esther Verstraten  
esther.verstraten@nl.randstad.com
T: 075 -6555703

Zuid
Jordie Sparidaans  
jordie.sparidaans@nl.randstad.com
T: 040 -2647110