Sta jij als werkzoekende ingeschreven bij het UWV? Dan kun je je aanmelden voor een opleiding in de techniek of logistiek. Via dit initiatief kun je, als werkzoekende, je kans op werk vergroten. In de regio is er veel vraag naar medewerkers in de logistiek en techniek. De opleiding is dan ook gericht op de functies machine operator A en B, allround monteur en logistiek medewerker.

hoe ziet het opleidingstraject eruit

Bij je aanmelding kies je voor een opleidingstraject in de techniek of logistiek. Kies je voor de logistiek dan kun je in vier weken tijd de basis modules veiligheid, lean en werken in de branche en bedrijf behalen in combinatie met een hef- en reachtruckcerfiticaat. Je hebt dan basiskennis van een logistiek medewerker om veilig en verantwoord aan het werk te gaan. Daarna  stroom je in op een bestaande werkplek.

Kies je voor het opleidingstraject techniek, dan start je in een technische opleiding operator of monteur van 20 weken, inclusief een praktijkstage van 8 weken. Hierna krijg je een uitzendovereenkomst van 26 weken. In deze periode wordt je geplaatst bij een opdrachtgever, zodat je de opleiding ‘on the job’ kunt uitbreiden. Vanuit hier stroom je in op een werkplek.

aanmelden

Je kunt in aanmerking komen voor één van de twee opleidingstrajecten door je hier in te schrijven. Per regio verschillen de startdata, op de site vind je hierover meer informatie. Technicom en Randstad selecteren na sluiting van de inschrijving de kandidaten die kunnen starten in de opleidingen. Voor vragen kun je contact opnemen met een opleidingsadviseur. Via deze site kun je met hen contact opnemen.

Voor het opleidingstraject techniek heeft Randstad ook zelf opleidingsadviseurs die je hierover meer kunnen vertellen. Voor meer informatie over de technische opleidingen monteur en operator kun je contact opnemen met de opleidingsadviseurs van Randstad Vakschool Techniek.