onze vacatures voor vaste banen

Helpende vast, Avoord

  • Etten-Leur
  • € 14,74 - 18,24 per uur
  • 16 - 36 uur, 2 - 5 dagen p.w.
  • HAVO/VWO
  • Avoord

Ben jij iemand die echt geeft om anderen en graag een positieve impact wil maken? Bij Randstad Zorg hebben we de perfecte kans voor jou! We zoeken een enthousiaste helpende plus voor ons team bij Avoord. Je kunt genieten van flexibele uren, maar werkt toch op één vaste plek met een vast aantal contracturen. Klinkt goed? Kom ons team versterken en maak echt het verschil ...

bekijk vacature

wat is werving en selectie via randstad?

Werving en selectie betekent dat wij voor onze opdrachtgevers op zoek gaan naar vaste medewerkers. Ook het selectiegedeelte nemen we van hen over. We stellen alleen die kandidaten voor die volgens ons goed matchen met de wensen van de opdrachtgever.

Dat werkt ook omgekeerd. Ben jij op zoek naar een vaste baan? Dan kijken we verder dan je cv. Ons doel is dé ideale match tussen jou en je toekomstige werkgever. Daarom kijken we ook naar je persoonlijkheid en naar de cultuur van een organisatie.

snel, transparant en persoonlijk

Als je solliciteert, geven wij je binnen 2 werkdagen een reactie. We zijn eerlijk over je mogelijkheden. Op die manier maken we niet alleen dé ideale match voor nu, maar ook voor de toekomst. In eerste instantie solliciteer je altijd op een vacature en heb je gedurende het hele proces contact met één contactpersoon. Word je nu niet bemiddeld, maar passen je cv en je competenties bij ons vacature-aanbod, dan kun je per mail op de hoogte gehouden worden van actuele functies.