Welkom in de opwindende wereld van de luchtvaart! Een plek waar elke dag vol avontuur zit en waar de lucht onze speeltuin is. Werken in de luchtvaart is niet zomaar een baan, het is een passie die ons verbindt en ons laat stralen. Laten we je meenemen op een reis door de redenen waarom werken in deze branche iets voor jou is.

  • Elke dag sta je op het punt om mensen over de hele wereld te verbinden.
  • Een ander fantastisch aspect van werken in de luchtvaart is de diversiteit. Deze branche verwelkomt namelijk mensen van verschillende achtergronden en culturen.
  • Constante innovatie en technologische vooruitgang. Deze sector staat nooit stil!
  • Tenslotte, de teamgeest en band die je ontwikkelt in de luchtvaartfamilie.

alles over de cao luchtvaart

In de luchtvaartsector is de cao een essentiële gids voor jouw rechten en voordelen, zoals salaris, vakantiedagen, pensioenopbouw en toeslagen. Voor vragen over feestdagen en weekendtoeslagen vind je alle antwoorden binnen de cao. Het is een dynamisch document dat zich aanpast aan veranderende behoeften en ruimte biedt voor aanvullende voordelen van werkgevers. Werkgevers bieden namelijk soms extra voordelige regelingen die niet zijn vastgelegd in de cao luchtvaart. Dit laat ook de flexibiliteit zien van een cao: het legt een basisnorm vast, maar er blijft altijd ruimte voor aanvullende voordelen binnen jouw cao!

Liever een video kijken?

Snappen we! Video's geven een goed beeld van hoe het werken in het onderwijs er op de werkvloer uitziet. 

werken in de luchtvaart.

werken als aqua operator

werken als grondsteward(ess).

werken als sleper/brake operator

werken als platformmedewerker.

werken als chauffeur tankwagen

werken als grondstewardess

wat zijn dé topwerkgevers in de luchtvaart?

Voor fijne en mooie werkplekken in de luchtvaart hoef je niet lang te zoeken. Die hebben we namelijk hieronder al voor je op een rij gezet.

blogs over de luchtvaart!

In vogelvlucht door alle blogs die gaan over de luchtvaart. Lees hieronder alle verhalen. 

deze blogs moet je zeker lezen