Afhankelijk van jouw ervaring, opleiding en wensen is er in de beveiliging altijd wel een baan die goed bij jou past. Zo kan je starten in de persoonsbeveiliging, beveiliger worden op de luchthaven Schiphol of werken als beveiliger op evenementen. En wist je dat een passende vooropleiding niet altijd een eis is? Je kan dus makkelijk instromen als bijvoorbeeld beveiliger, steward of surveillant. Wel zo fijn!

beveiliging werk zonder diploma

Met een passende diploma kun je natuurlijk zo aan de slag in de beveiliging, maar ook zonder opleiding of diploma zijn er veel kansen. Het maakt eigenlijk niet uit wat je eerder hebt gedaan. Er zijn meerdere opdrachtgevers die een werken en leren traject aanbieden waardoor je direct kan starten in de beveiliging. Goed geregeld, toch?

Zo bieden we vanuit Randstad de kans om (voetbal)steward / stadionbeveiliger te worden in een voetbalstadion. Je kunt al binnen één maand aan de slag na het volgen van de steward opleiding!

Daarnaast kun je ook als portier werken bij verschillende bedrijven en sectoren. En dit zonder opleiding of ervaring! 

gratis opleiding

Wist je dat je een kosteloze opleiding tot beveiliger kunt volgen? Randstad of de opdrachtgever betaalt jouw complete opleiding. Op die manier volg je een opleiding tot beveiliger maar hoef je helemaal niets te betalen. Ideaal toch? 

doorgroeien

Ben je gestart in de beveiliging en wil je graag doorgroeien? Dat is zeker mogelijk! Je kunt als leering of aspirant beveiliger starten en doorgroeien naar volwaardig beveiliger. Als beveiliger kun je vervolgens doorgroeien naar hoofdverantwoordelijke, shiftleader of zelfs operationeel manager. Echt alles is mogelijk! 

liever een video kijken?

Logisch! Je kan natuurlijk heel veel lezen, maar een video bekijken is veel sneller en leuker. Om je een goed beeld te geven over hoe een dag van een beveiliger eruit kan komen te zien, hebben wij onderstaande video voor je gemaakt. Ook zie je hier welke eigenschappen belangrijk zijn om te hebben. Heel veel kijkplezier!

werken als beveiliger

Beveiligingsmedewerker

wat zijn dé topwerkgevers in de beveiliging?

Voor gave en mooie werkplekken in de beveiliging hoef je niet lang te zoeken. Wij hebben onderstaande bedrijven voor je geselecteerd en hier zit vast een leuke vacature voor jou tussen!

topwerkgevers in de beveiliging

Het is ons doel om jou te helpen aan een leuke tijdelijke of vaste baan. Randstad staat voor goed werkgeversschap en daar horen dus ook goede arbeidsvoorwaarden bij. Hieronder zie je een greep uit deze arbeidsvoorwaarden:

  • wekelijkse uitbetaling van jouw loon.

  • vakantiegeld en 25 vakantiedagen per jaar.
  • pensioenopbouw na 8 gewerkte weken.

  • zelf geen werkschoenen? Geen probleem. Deze regelen we voor jou!

  • wij helpen je altijd verder: toch niet helemaal happy met je baan? Dan kijken wij samen met naar iets anders. Wil je graag een training of opleiding volgen? Met Randstad opleidingen en trainingen werken we samen aan jouw groei.