de arbeidsmarkt verandert snel

Innovaties binnen de arbeidsmarkt creëren nieuwe kansen voor werkzoekenden. Kansen die er vandaag nog niet zijn, kunnen morgen de kop op steken. Terwijl de baan van vandaag over een jaar misschien niet eens meer bestaat. Ontwikkelingen die zich over alle branches en sectoren in Nederland voordoen. Maar hoe weten werkzoekenden waar de kansen op de arbeidsmarkt liggen? Welke competenties en vaardigheden zijn van belang? Welke branches zijn interessant? Vragen die bij veel mensen speelt als zij op zoek gaan naar nieuwe uitdagingen in werk.

ons nieuwe baan-experiment: 100 dagen, 100 banen

Met 100 dagen, 100 banen laat Randstad werkzoekenden de wereld van werk zien. Hoe divers onze arbeidsmarkt is; en dat er voor iedereen werk kan zijn. Elke dag een baan uit een andere branche, uit verschillende regio’s, bij kleine ondernemingen en multinationals, banen voor jong en oud én vanuit verschillende opleidingsniveaus.

YouTube

In totaal laten wij de arbeidsmarkt zien in 100 verschillende filmpjes. Op ons YouTube kanaal kan iedereen zich verder verdiepen in de mogelijkheden van werk. Op 20 maart is ons online baan-experiment begonnen: elke dag een nieuwe film; en dat voor 100 dagen lang.

contact

Je kunt jezelf of jouw bedrijf bij ons opgeven voor het maken van één van de 100 films voor ons nieuwe online baan-experiment 100 dagen, 100 banen. Dat kan tot uiterlijk 15 april 2017. Zorg dat je er snel bij bent. Mail dan één van onze projectmanagers: Margriet Okkerman of Erik van der Sluis of bel naar T: 06 53 819 365.

Wil je niets missen van ons nieuwe baan-experiment? Word dan fan van ons op YouTube en Facebook!