100 dagen, 100 banen

de arbeidsmarkt verandert snel

Innovaties binnen de arbeidsmarkt creëren nieuwe kansen voor werkzoekenden. Kansen die er vandaag nog niet zijn, kunnen morgen de kop op steken. Terwijl de baan van vandaag over een jaar misschien niet eens meer bestaat. Ontwikkelingen die zich over alle branches en sectoren in Nederland voordoen. Maar hoe weten werkzoekenden waar de kansen op de arbeidsmarkt liggen? Welke competenties en vaardigheden zijn van belang? Welke branches zijn interessant? Vragen die bij veel mensen speelt als zij op zoek gaan naar nieuwe uitdagingen in werk.

baan-experiment: 100 dagen, 100 banen

Met 100 dagen, 100 banen laat Randstad werkzoekenden de wereld van werk zien. Hoe divers onze arbeidsmarkt is; en dat er voor iedereen werk kan zijn. Elke dag een baan uit een andere branche, uit verschillende regio’s, bij kleine ondernemingen en multinationals, banen voor jong en oud én vanuit verschillende opleidingsniveaus.

YouTube

In 100 verschillende video's laten wij de arbeidsmarkt zien. Iedere dag een baan uit een andere branche, uit verschillende regio’s, bij kleine ondernemingen en multinationals, banen voor jong en oud én vanuit verschillende opleidingsniveaus. Elke denkbare functie is voorbij gekomen, van transportplanner tot verpleegkundige en van eventmanager tot skydive instructeur. Op ons YouTube kanaal kan iedereen zich verder verdiepen in de mogelijkheden van werk. 

Wil je alle video's van ons baan-experiment '100 dagen, 100 banen' nog eens terugzien? Ga dan naar ons YouTube kanaal. Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws en ontwikkelingen rondom hr? Volg ons dan op Facebook!