Randstad Vakschool biedt opleidingen in de zorg aan. Heb jij nog geen diploma om te werken in de zorg, dan helpen wij jou graag. Wij zijn er voor jou als jij je wilt laten omscholen, maar ook als jij wilt doorgroeien in de zorg. Volg een opleiding tot helpende of verzorgende ig en doe werk dat er écht toe doet.

zorg opleidingen

 • opleiding helpende

  Jij hebt altijd al in de zorg willen werken maar nooit de kans gehad omdat jij niet in het bezit bent van het juiste diploma. Door een toenemende vraag naar zorg en het groeiende tekort van deskundig zorgpersoneel ben jij meer dan ooit nodig. Randstad Vakschool biedt jou de mogelijkheid om een opleiding te volgen tot helpende.

  Als helpende verzorg jij cliënten en bied jij een helpende hand met ADL (Algemeen Dagelijkse Levensverrichtingen). Jij helpt cliënten met de maaltijden, helpt bij het wassen en aankleden en begeleid hen naar de wc. Onderdeel van jouw werk als helpende is ook het maken van een praatje, wandeling of het spelen van een spelletje. 

  De mensen aan wie jij zorgt verleent waarderen jouw inzet enorm, wij uiteraard ook. Wil jij graag opgeleid worden tot helpende in de zorg? Meld je dan nu aan.

 • opleiding verzorgende ig

  Je wilt jezelf graag ontwikkelen in de zorg en een opleiding volgen tot verzorgende ig. Randstad Vakschool biedt jou deze unieke kans. Nederland vergrijst en het aantal mensen dat hulp en zorg nodig heeft neemt toe. Wij, jij en ik, willen iedereen graag de zorg bieden die zij verdienen. Om deze reden kun jij een opleiding tot verzorgende ig volgen waarbij jij wordt klaargestoomd, in theorie en praktijk, voor een erg mooie baan in de zorg.

  Nadat je de opleiding tot verzorgende ig met succes hebt afgerond, ben jij een alleskunner. Je kunt verzorgende taken verrichten, zoals het wassen en aankleden van cliënten. Daarnaast beheers jij ook verpleegtechnische handelingen zoals wondverzorging en het toedienen van medicatie. Uiteraard is een gezellig gesprek bij een lekker bakje koffie ook onderdeel van jouw werk.

  Werken als verzorgende ig biedt veel afwisseling en jij zorgt dat het leven van hulpbehoevende mensen een stuk mooier wordt.
  Wil jij graag een opleiding tot verzorgende ig volgen? Meld je dan nu aan.

Randstad Vakschool leidt jou graag op tot helpende (plus) of verzorgende ig. Dit is in de vorm van een Beroeps Begeleidende Leerweg (BBL) traject. Deze opleidingen bestaan voor 1 of 2 dagen uit een theoretisch gedeelte, de overige dagen werk je in een ziekenhuis, verpleeghuis, verzorgingshuis of andere instelling om praktijkervaring op te doen. Zo kun jij werken en leren in de zorg. Binnen no-time ben jij opgeleid tot een held in de zorg.

 • jij in dit traject kunt werken en leren als helpende of verzorgende ig.
 • jij na het succesvol afronden van deze opleiding gegarandeerd een baan hebt in de zorg.
 • jij persoonlijke begeleiding krijgt van één van onze opleidingsadviseurs.
 • jij na het succesvol afronden van deze opleiding een erkend diploma in bezit hebt.
 • jij niet alleen een personeelstekort oplost, maar ook de zorgen van mensen.
 • jij na het volgen van een opleiding een baan met waardering hebt.

banen in de zorg

verzorgende ig

verpleegkundige

pedagogisch medewerker