Op dit moment hebben we geen geschikt werk-leertraject in de zorg voor je. Gelukkig zijn er genoeg andere opties! Check onze andere vacatures of volg alvast een online training. Zo vergroot je kans op een baan! Samen vinden we jouw volgende stap. 

medische basiskennis: bereid je voor op werken in de zorg

Nog geen ervaring in de zorg? Dan hebben we een mooie kans voor je. Met de opleiding ‘Medische Basiskennis’ stomen we je klaar voor een baan in de zorg. En het mooie is: de opleiding is online! Je volgt de opleiding dus lekker vanuit huis en kiest zelf welke van de vijf modules je volgt. Zo stem je de cursus perfect af op wat je wilt leren. Nog mooier: er zijn geen toelatingseisen. Alleen even een Randstad-account aanmaken en volledig invullen. Aan de slag dus!  

meld je aan voor de opleiding

vergroot je baankans met onze gratis online trainingen

Leren kan altijd en overal. Daarom bieden we samen met Goodhabitz gratis online trainingen aan. Versterk je vaardigheden of werk aan je persoonlijke ontwikkeling. Zo vergroot je je kans op een baan! 

naar de online trainingen

aanmelden kan alleen met volledig ingevuld randstad-account

Je hebt een -volledig ingevuld- Randstad-account nodig om je aan te melden voor deze opleiding en trainingen. Alleen zo kunnen we je goed op weg helpen en goed van dienst zijn.

Heb je nog geen Randstad-account? Regel dit dan meteen even! Je vindt de e-learning ‘Medische Basiskennis’ vervolgens in je account onder Mijn Ontwikkeling. De trainingen vind je onder Goodhabitz. En met je eigen Randstad-account heb je ook nog eens toegang tot al onze Boost-opleidingen. Fijn!