Randstad is zich ervan bewust dat goed onderwijs essentieel is. Daarom biedt de Randstad Vakschool in samenwerking met de NCOI voor lesbevoegde docenten verkorte opleidingen aan voor een extra bevoegdheid in de vakken Nederlands en wiskunde. Zo helpt Randstad snel docenten omscholen naar een tekortvak. Ook biedt Randstad verpleegkundigen en mensen werkzaam in de IT of techniek de mogelijkheid om een PDG te halen. Meer weten? Lees snel verder!

extra tweedegraads bevoegdheid halen

Heb jij een lesbevoegdheid voor een vak waar momenteel niet zoveel werk in te vinden is? Of heb je een pabo bevoegdheid, en denk je aan overstappen naar het mbo of voortgezet onderwijs? Randstad Vakschool biedt in samenwerking met de NCOI jou de mogelijkheid tot het behalen van een extra bevoegdheid, zodat jij je in maximaal 2 jaar kunt omscholen tot docent Nederlands of wiskunde. Om werk en leren te combineren verzorgen wij gedurende de opleiding een werkplek, zodat je het geleerde ook direct in de praktijk kunt toepassen. Meer weten over de opleiding? Lees alles over de opleiding en meld je aan!

pdg halen

Werk je al meer dan 3 jaar als IT'er, verpleegkundige of in de techniek en wil je graag werken als docent op het MBO? Behaal dan via Randstad een pedagogisch didactisch getuigschrift. Tijdens het PDG traject van de NCOI leer je hoe je jouw praktijkkennis doorvertaalt in echte lessen. Hierbij leer je alles over pedagogiek en didactiek en duik je in de verschillende taken van een MBO docent. Denk hierbij aan het voorbereiden en geven van lessen, het begeleiden van studenten en aan het ontwikkelen en uitvoeren van onderwijsprogramma’s. Klinkt interessant? Lees dan hier meer over het halen van een PDG.

voordelen van werken via Randstad Onderwijs

  • een baan bij een school die bij je past; we hebben een groot netwerk aan scholen door heel Nederland

  • we bieden ook mogelijkheden voor hybride docenten en zij-instromers

  • een vast contract of juist tijdelijke opdrachten bij meerdere scholen; we denken graag met je mee

  • goede arbeidsvoorwaarden; een marktconform salaris volgens CAO VO of MBO, reiskostenvergoeding conform onderwijs CAO, een goede pensioenregeling, eindejaarsuitkering en vakantiegeld

  • jouw ontwikkeling staat centraal; naast diverse gratis trainingen, bieden we de mogelijkheid om via ons een tweede bevoegdheid of een PDG te halen

  • persoonlijke begeleiding; gedurende je opdracht heb je één vast aanspreekpunt