Randstad is zich ervan bewust dat goed onderwijs essentieel is. Daarom biedt de Randstad Vakschool in samenwerking met de NCOI voor lesbevoegde docenten verkorte opleidingen aan voor een extra tweedegraads bevoegdheid in de vakken Nederlands, Engels en wiskunde. Zo helpt Randstad snel docenten omscholen naar een tekortvak, zoals Nederlands, Engels of wiskunde. Daarnaast biedt Randstad het TOPklas traineeship speciaal voor docenten die meer uit zichzelf en hun vak willen halen. Nieuwsgierig geworden? Lees dan snel verder!

extra tweedegraads bevoegdheid halen

Heb jij een lesbevoegdheid voor een vak waar momenteel niet zoveel werk in te vinden is? Of heb je een pabo bevoegdheid, en denk je aan overstappen naar het mbo of voortgezet onderwijs? Randstad Vakschool biedt in samenwerking met de NCOI jou de mogelijkheid tot het behalen van een extra bevoegdheid, zodat jij je in maximaal 2 jaar kunt omscholen tot docent Nederlands, Engels of wiskunde. Om werk en leren te combineren verzorgen wij gedurende de opleiding een werkplek, zodat je het geleerde ook direct in de praktijk kunt toepassen. Meer weten over de opleiding? Lees alles over de opleiding en meld je interesse!

traineeship in het onderwijs

Het Randstad TOPklas traineeship is er voor docenten met een eerste- of tweedegraads bevoegdheid, een pabo-diploma of in de laatste fase van de lerarenopleiding zitten. De beste docent in je vak worden is niet je enige ambitie, je wilt ook graag een ondernemende docent worden. Iemand die op school meepraat en meebeslist over onderwijsvernieuwing. Tijdens het traineeship combineer je werk en leren en krijg je de kans om kennis te maken met verschillende onderwijstypen. Op vrijdag volg je met je mede-trainees een workshop, bedrijfsbezoek, kennissessie of doe je aan zelfstudie. Je krijgt feedback van coaches, experts uit het bedrijfsleven en van je mede-trainees. Op die manier haal je alles uit jezelf om te bereiken wat je wilt in het onderwijs. Zo leer je tijdens het TOPklas traineeship naast ondernemend denken ook jezelf goed kennen. Meer weten over het traineeship? Lees hier alles over het onderwijs traineeship en meld je interesse!

voordelen van werken via Randstad Onderwijs

  • een baan bij een school die bij je past; we hebben een groot netwerk aan scholen door heel Nederland

  • we bieden ook mogelijkheden voor hybride docenten en zij-instromers

  • een vast contract of juist tijdelijke opdrachten bij meerdere scholen; we denken graag met je mee

  • goede arbeidsvoorwaarden; een marktconform salaris volgens CAO VO of MBO, reiskostenvergoeding conform onderwijs CAO, een goede pensioenregeling, eindejaarsuitkering en vakantiegeld

  • jouw ontwikkeling staat centraal; naast diverse gratis trainingen, bieden we het TOPklas onderwijstraineeship en de mogelijkheid om via ons een tweede bevoegdheid te halen

  • persoonlijke begeleiding; gedurende je opdracht heb je één vast aanspreekpunt