sorry, we kunnen de vestiging die je zocht niet (meer) vinden.....

Mogelijk bestaat de vestiging niet meer, of klopt het adres, plaats of postcode die je hebt ingetypt niet. Tip: zoek alleen op plaatsnaam en kijk welke vestigingen er bij jou in de buurt zijn.

Leiden, een stad met een rijke historie, Leidse Hofjes, honderden monumenten en met de oudste universiteit van Nederland is het ook een echte studentenstad. Veel leden van de Koninklijke familie hebben hier gestudeerd, waaronder Koning Willem-Alexander. Daarnaast is Leiden ook de geboortestad van Rembrandt. 

Randstad is al heel lang actief in Leiden. Ons uitzendbureau vind je vlak naast het centraal station. Dit is ongeveer 5 min lopen. Met de auto is het heel makkelijk te bereiken, maar het is overal in de stad wel betaald parkeren.

Leiden staat ook bekend om de vele medische bedrijven die er gevestigd zijn. Daarom hebben we hier veel logistieke, productie en administratieve vacatures bij grote bedrijven als Johnson & JohnsonMentor & Janssen Biologics. Overige vacatures die in Leiden veel voorkomen zijn: financieel administratief medewerker vacatures. Zit je vacature er niet tussen? We komen graag in contact! Je kan ons bereiken via 071-5249500.

 

vacatures in leiden

De wereld van werk is in Leiden volop in beweging. Met de aandacht en kennis van onze HR professionals in combinatie met de inzet van slimme technologie helpen we je aan het juiste talent. Meld hier direct je vacature aan of neem contact met ons op via 071-5249500. We helpen je graag verder!