Lijkt het jou leuk om te werken bij bekende merken zoals BMW, DAF, MINI of Scania? Bij Randstad helpen we je graag aan een uitdagende baan binnen de automotive. Of je nou werkt aan de nieuwste auto's en vrachtwagens, of een kantoorfunctie zoekt; bij Randstad ben je aan het juiste adres voor de meest actuele automotive vacatures. 

werken via randstad

Het is ons doel om jou te helpen aan een leuke tijdelijke of vaste baan. Randstad staat voor goed werkgeversschap en daar horen dus ook goede arbeidsvoorwaarden bij. Hieronder zie je een greep uit deze arbeidsvoorwaarden:

 • wekelijkse uitbetaling van jouw loon.
 • vakantiegeld en 25 vakantiedagen per jaar.
 • pensioenopbouw na 8 gewerkte weken.

 • zelf geen werkschoenen? Geen probleem. Deze regelen we voor jou!

 • wij helpen je altijd verder: toch niet helemaal happy met je baan? Dan kijken wij samen met naar iets anders. Wil je graag een training of opleiding volgen? Met Randstad Boost werken we samen aan jouw groei.

cao automotive: wat elke werknemer moet weten

In de wereld van auto's en alles wat daarbij hoort, is de cao automotive echt een handige gids. Het wijst je de weg naar allerlei belangrijke dingen waar je recht op hebt, zoals je loon, vakantiedagen, je pensioen, en zelfs extra geld als je overuren maakt.

Maar de cao doet meer dan alleen dat. Stel je voor, je wilt weten hoe het zit met opzegtermijnen als je een nieuwe baan vindt, of wanneer je extra betaald krijgt voor werken in het weekend - dan vind je die info allemaal in de cao. 

welke functies zijn er in de automotive?

Voordat je een keuze kan maken wil je natuurlijk weten wat er allemaal mogelijk is in de automotive, logisch! Dan is het wel zo handig om te weten welke beroepen en functies er allemaal zijn. Werken in de automotive kan op verschillende manieren. Zo ben jij wellicht technisch en zie je een functie als lasser of monteur voor je. Of je bent juist goed in het bedienen van machines? En zo kun je ook aan de slag als reach- en heftruckchauffeur om ervoor te zorgen dat alles op de plaats van bestemming komt. 

We hebben een aantal functies in de automotive voor je op een rij gezet. Ontdek per functie wat er bij komt kijken, hoe je werkdag eruit ziet en of er leuke vacatures bij je in de buurt openstaan!

opleidingen en trainingen in de automotive

Waarom zou je alleen voor een baas werken, als je ook kan werken aan jezelf? We bieden daarom verschillende opleidingen en trainingen aan. Nog geen ervaring in de transport of wel, maar wil je je verder ontwikkelen? Dan kan je via ons een beroep leren én krijg je baangarantie. Of volg gemakkelijk (gratis) online trainingen waarmee je werkt aan je persoonlijke groei. Klinkt goed, toch?

Check hier de opleidingen en trainingen in de automotive.

leren en werken tegelijk

wat zijn dé topwerkgevers in de automotive?

Voor gave en mooie werkplekken in de automotive hoef je niet lang te zoeken. Die hebben we namelijk al voor je op een rij gezet. 

automotive vacatures bij jou in de buurt

Werken in de automotive doe je natuurlijk het liefste in de buurt. Check daarom snel welke vacatures er bij jou in de buurt openstaan. 
Check bijvoorbeeld:

automotive banen

 • wat is automotive?

  De term automotive omvat de sector met alle bedrijven die ook maar iets doen in de ontwikkeling, productie of verkoop van motorvoertuigen. Met motorvoertuigen bedoelen we auto’s, bussen, vrachtwagens etc. De automotive staat nooit stil en is volop in ontwikkeling. Nieuwsgierig naar werken in de automotive? Bekijk de actuele automotive vacatures.

 • wat voor banen zijn er in de automotive?

  Binnen de automotive zijn er veel verschillende banen te vinden. Zo kun je aan de slag als autoverkoper, automonteur of als productiemedewerker. Voor ieder wat wils dus. Interesse om aan de slag te gaan in de automotive? Bekijk de actuele automotive vacatures.

 • wat zijn de eisen om te werken in de automotive?

  De eisen om in de automotive te werken verschillen per functie. Zoek je een baan als monteur? Dan heb je meestal een technisch diploma nodig. Wil je graag aan de slag als productiemedewerker? Dan is een diploma geen eis, maar moet je vooral gemotiveerd zijn om aan de slag te gaan. Nieuwsgierig of er momenteel leuke automotive vacatures openstaan voor jou? Bekijk de actuele automotive vacatures